/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till så fort som möjligt

Ur Synonymordboken

Synonymordboken copyright Göran Walter

MATCHAD: adn-00000000000c3c9f
/1004363/HBSynonymerMobilMid

Hur används ordet så fort som möjligt?

 • Not: Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter och romaner.
  1. Som vi ser saken är det viktigt att kvoten 12,4 miljoner kr uppfylles så fort som möjligt så att brottsoffren kan dra nytta av kvoten på ett tidigare stadium än vad som nu är fallet.
  2. - Det är viktigt att så fort som möjligt se hur protesen beter sig så att man inte fortsätter att ge patienter dåliga proteser.
  3. De flesta tror att kriget kommer, men en skiljelinje går mellan dem som vill ha en väpnad konflikt så fort som möjligt med vilken motivering som helst och dem som vill låta vapeninspektörerna verka en tid först, så att en plausibel förevändning hinner erbjuda sig.
  4. Anmäl ändrad inkomst så fort som möjligt så stoppar vi utbetalningarna genast.
  5. - Jag fick tag i pucken vid blå och avancerade fri mot Liv, men kände att jag hade en gubbe i hasorna så jag ville avsluta så fort som möjligt och pucken satt ju snyggt i krysset.
  6. Almedalen, Visby: Militären är utbildad och tränad för att döda så många människor som möjligt så fort som möjligt genom att använda så mycket våld som möjligt.
  7. Jag har sagt till det amerikanska folket att jag gärna vill ha ut trupperna så fort som möjligt därifrån men definitionen "så fort som möjligt" är avhängig av seger i Irak.
  8. Danmark vill gärna nå det rutinerade Spanien-proffset (Villarreal) så fort som möjligt i uppspelsfasen så att han i nästa skede kan fördela ut bollen till en rättvänd kant i fart.
  9. - Om någon visar tecken på att vara död, så säger våra rutiner att vi ska ta ned den här personen så fort som möjligt för att se om det är möjligt att återuppliva personen.
  10. Om motsvarande hade inträffat inom företagsvärlden, det vill säga ett företag hade insett att det "blöder", alltså förlorar pengar, så hade man omedelbart tillsatt en "task force" med två uppgifter: att hitta en temporär lösning som mildrar "blödningen" så fort som möjligt och hittat en permanent stabil lösning som "läker såret".
/1004363/HBSynonymerMobilBot
Välj lista

Välj vilken lista du vill spara ordet i, eller skapa en ny lista.


Skapa ny lista
Skapa ny lista

Fyll i ett namn för din nya lista och klicka på spara.

vara har sparats i listan min lista

Mina sökningar

Rensa mina sökord

Mest sökta

föregående vecka
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2
MATCHAD: adn-000000000000f092
MATCHAD: adn-000000000000a07a