/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till så när som på

Ur Synonymordboken

Synonymordboken copyright Göran Walter

MATCHAD: adn-00000000000c3c9f
/1004363/HBSynonymerMobilMid

Hur används ordet så när som på?

 • Not: Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter och romaner.
  1. När aktörerna lämnat banan såg den ut ungefär som den alltid gjort, så när som på några blylödda konsevburkar, några slädar och några tält.
  2. Han var en enkel torpare och historien förtäljer att han var så fattig att en dag när han öppnade skafferiet var det helt tomt, så när som på en råtta som satt och grät.
  3. När vi vid middagstid kom ner till vägspärren vid Qalandia, som vanligtvis är fylld av folk, var hela området öde så när som på två FN-lastbilar som väntade cirka 60-70 meter från själva spärren.
  4. Detta påstod Stig när vi en novemberdag tuffade runt bland grynnorna mellan Smögen och Kungshamn, och när jag sedan kom hem och lade ut kursen i sjökortet, så visade det sig mycket riktigt att man så när som på ett par kabellängder prickade bojen på Skagens nordspets.
  5. Bebbens ord ekade inne i den unge målgörarens huvud och när matchen var över brakade smålandsjublet löst, men inne i IFK:s omklädningsrum var det tyst, så när som på Fölet som ilsket slängde skjortan: - Gubbar, snart får vi veta vad vi har ställt till med, sa han sammanbitet.
  6. Inte som nu, när den är tom så när som på raggare i bilar och folk som bara korsar över.
  7. Alltid tom när den anlände, så när som på vid ett tillfälle då det stod en äldre mustaschprydd herre i den, med sidenhalsduk, brun blazer och en liten hund under armen.
  8. Efter en stund är alla storkar märkta så när som på en, men när också den skall mätas visar det sig att just den individen är en av dem som inte anammat övrigas försvarsbeteende; i stället lurpassar den på oss och måttar sedan blixtsnabba hugg mot först min och sedan Thomas hand.
  9. När vi köade framför utegrillen visade det sig att tidigare gäster hade gjort rent hus - så när som på några förkolnade svansar.
  10. Lokalen är helt tom, så när som på några yngre dansare, en man och två kvinnor, som övar på scenen med sina smattrande steg.
/1004363/HBSynonymerMobilBot
Välj lista

Välj vilken lista du vill spara ordet i, eller skapa en ny lista.


Skapa ny lista
Skapa ny lista

Fyll i ett namn för din nya lista och klicka på spara.

vara har sparats i listan min lista

Mina sökningar

Rensa mina sökord

Mest sökta

föregående vecka
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2
MATCHAD: adn-000000000000f092
MATCHAD: adn-000000000000a07a