/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till såvitt man vet

/1004363/HBSynonymerMobilMid

Är novitie en synonym till novis?

Hur används ordet såvitt man vet?

  1. - Spanien har såvitt man vet ansträngt sig mycket för att motverka terrorhoten och har hjälp av USA.
  2. En omständighet som framkommit är att en av de fem kvinnorna var gravid i tredje månaden, men det har såvitt man vet inte lett till att man riktar brottsmisstankar mot någon identifierad person.
  3. Ingen har skadats, såvitt man vet.
  4. Cleopatra (1917) har såvitt man vet gått förlorad.
  5. Endast Frankrike har såvitt man vet något liknande.
  6. Koderna lades ut på en rysk sajt, men användes såvitt man vet aldrig.
  7. Åklagaren säger vidare att ” såvitt man vet har det gått bra för barnet ”.
  8. Honhängen finns såvitt man vet inte för pyramidpoppeln, då den förökas vegetativt.
  9. Det finns ett stort antal coronavirus, och såvitt man vet kan minst sju av dem smitta människor, däribland det nu aktuella viruset.
  10. Separatisterna har aldrig haft några stridsflygplan eller helikoptrar och Ryssland har aldrig, såvitt man vet, sänt in sitt flygvapen i ukrainskt luftrum.
  11. 1806 framträngde han tillsammans med fadern ända till 81° 30 ’ nordlig bredd, såvitt man vet den högsta dittills nådda breddgraden.
  12. bröstkorgen var stor, och frambenen var troligen väldigt korta med 4-fingrade händer, såvitt man vet från dess nära släktingar.
  13. Den första kända IRC-klienten hette just " irc" och såvitt man vet så kom därefter ircii som används flitigt än idag.
  14. Den anses kunna vara antingen den (såvitt man vet) mest primitiva tetanuren, den mest primitiva Spinosauroiden, eller den mest primitiva neotetanuren.
  15. Viruset har inte stoppat krigsinsatser och såvitt man vet har ingen hemlig information kommit ut, men det är ett svårbekämpat virus, säger en välinformerad källa.
  16. Blekinge var såvitt man vet det enda av de så kallade Skånelandskapen, som under medeltiden förde ett gemensamt sigill för de olika häraderna.
  17. Om svaret däremot är " nej", går det (såvitt man vet) inte att hitta ett vittne för detta som kan kontrolleras i polynomiell tid.
  18. Den förste kyrkoherden i Lycksele, Jonas Œstonis (Joen Östensson), var såvitt man vet inte kunnig i samiska utan måste kommunicera med sina församlingsbor genom tolk.
  19. Frågan om vatten på Mars har länge ansetts vara intressant eftersom vatten såvitt man vet är en förutsättning för liv och bidrar till viktiga geologiska förlopp.
  20. Åren 802 – 804 vistades också Abul-Abbas vid hovet i Aachen och i Augsburg ; han var såvitt man vet den första asiatiska elefanten norr om Alperna sedan Hannibals fälttåg.
  21. Verket samlar de mindre historierna om de rivaliserande staterna Wei, Shu och Wu under De tre kungadömena i en enda text och såvitt man vet basen för den senare, mer populära historiska romanen Romansen om de tre kungadömena under 1300-talet.
  22. Före Apollonios tid hade många matematiker, även Euklides och Archimedes, behandlat läran om koniska sektioner, men såvitt man vet endast från den synpunkt som anges av själva namnet, det vill säga dessa linjers uppkomst som plana snitt av en kon.
/1004363/HBSynonymerMobilBot

Dagens namnsdag 2022-08-12

 • Klara
  Latinskt namn som betyder berömd, ljus eller klar.
 • Besläktade namn: Claire, Clarence, Claire, Clarissa, Clary

Mina sökningar

Rensa mina sökord

Mest sökta

föregående vecka
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2
Testa våra nya ordspel
Kostnadsfritt