/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till skicka bud

/1004363/HBSynonymerMobilMid

Är novitie en synonym till novis?

Hur används ordet skicka bud?

  1. När de fann honom satt han och undervisade en så stor skara att de måste skicka bud genom mängden att de ville tala med honom.
  2. Seoul skyndade sig att skicka bud till Nordkorea om att det rörde sig om ett misstag, enligt Yonhap.
  3. Till slut fick personalen skicka bud efter polisen.
  4. Seoul skyndade sig att skicka bud till Nordkorea om att det rörde sig om ett misstag, enligt Yonhap.
  5. Anna kringgick ordern genom att skicka bud till Maria om att denna skulle be henne att komma, och varnade henne sedan.
  6. På denna station kunde man beställa tid för telesamtal och skicka bud efter den man önskade tala med på en annan telestation.
  7. – Det är nog många passar på att fixa hemma nu när de har tid och en hel del som vill skicka bud till familj och släktingar man inte kan träffa, säger Hanna Candell.
  8. Lite senare kom örnen Gwaihir (tack vare att Radagast ville skicka bud om Gollums flykt till Gandalf och Saruman) som räddade Gandalf från Orthanc och flög honom till Edoras.
  9. Deras hus plundrades och man lät skicka bud till Lord Latimer, som var på väg hem från London, att om han inte omedelbart vände om så skulle man avrätta hans familj.
  10. Han skickade bud om att Bernadotte och Davout skulle förstärka honom.
  11. Kalifen av Sevilla skickade bud till almoraviderna i Nordafrika om hjälp.
  12. Han befäste berget mot dem och skickade bud till sin kusin Dáin Järnfot om att skicka förstärkning.
  13. Hannibals snabba ankomst till Italien skapade stor uppståndelse i Rom och man skickade bud efter den andre konsuln, Tiberius Sempronius, som befann på Sicilien.
  14. Bandet fick stora framgångar på The Dreamland när Oliver skickade bud efter sin tidigare skyddsling i New Orleans Louis Armstrong som fick komma med som andrekornettist.
  15. Han skickade bud till Grant som beviljade frikostiga kapitulationsvillkor där alla i staden fick lämna staden utan att bli fångade, förutsatt att de lämnade sina vapen.
  16. År 304 f.Kr. led equierna ett allvarligt nederlag vilket ledde till att marrucinerna, marserna, pelignerna och frentanerna skickade bud till Rom med förfrågan om en allians (socii).
  17. År 304 f.Kr. led equierna ett allvarligt bakslag vilket ledde till att vestinernas grannar (marserna, pelignerna, marrucinerna och frentanerna) skickade bud till Rom med förfrågan om en allians.
  18. Han skickade bud till sin bror i Kamakura och fick svaret att påfyllning skulle komma, men att Taira bevakade sjöfarten noga, så att det måste ske med försiktighet.
  19. År 304 f.Kr. led equierna ett allvarligt nederlag vilket ledde till att pelingerna, tillsammans med marrucinerna, marserna och frentanerna skickade bud till Rom med förfrågan om en allians (socii).
  20. De nämns några år senare, (304 f.Kr.), sedan ett allvarligt nederlag för equinerna ledde marserna, pelignerna, marrucinerna och frentanerna att skickade bud till Rom med förfrågan om en allians (socii).
  21. Redan under de tidigare Vasakungarnas regeringar och även dessförinnan skickades bud på de stora landsvägarna, som ledde från Stockholm till fogdarnas residens i provinserna eller över gränserna ut till grannländerna, med kungens, de högsta ämbetsmännens och ibland även hovpersonalens brev.
  22. – Jag fick ingen biljett förra gången, då hade jag skickat bud men det blev inget, säger hon.
  23. Jag har inte sagt nej till att kommunicera, jag har skickat bud att jag ställer upp på ett möte när det passar, säger Dick Olsson, ordförande i Öresundskraft.
  24. Mörner återkom till Stockholm den 12 juli 1810, ett par dagar efter att kungen skickat bud till Fredrik Christian att denne skulle väljas till tronföljare.
  25. Nästa morgon har Morosus förmenta hustru skickat bud efter hantverkare som under mycket buller och bång skall ändra huset efter hennes smak, medan hon själv tar sånglektioner för den förklädde Henry.
  26. Adelaide har skickat bud efter en spåkvinna som ska rådfråga korten om Arabellas chanser till äktenskap och hon ser en främling, en officer och en annan dotter som utgör en allvarlig fara.
  27. Octavian har skickat bud efter honom för att han skall se hur hans blivande svärson uppför sig, och när Ochs inte ens vill kännas vid honom får Faninal en hjärtattack och måste föras in i rummet bredvid.
/1004363/HBSynonymerMobilBot

Dagens namnsdag 2022-08-11

 • Susanna
  Grekisk variant av ett hebreiskt namn med betydelsen lilja.
 • Besläktade namn: Sanna, Sanny, Susanne, Susie, Sanne

Mina sökningar

Rensa mina sökord

Mest sökta

föregående vecka
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2
Testa våra nya ordspel
Kostnadsfritt