/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till skulle kunna

Ur Synonymordboken

Synonymordboken copyright Göran Walter

MATCHAD: adn-00000000000c3c9f
/1004363/HBSynonymerMobilMid

Hur används ordet skulle kunna?

 • Not: Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter och romaner.
  1. - Genom ett maritimt forum skulle skulle vi kunna samordna krafter för att visa vad sjöfarten skulle kunna betyda för Sverige.
  2. Dessutom är det svårt att tro att man efter en gångs användande skulle kunna lagra en sådan mängd i vävnaderna att det på en gång skulle kunna frigöras i sådana mängder att det skulle kunna skapa ett rus.
  3. Som vi alla vet: sojan skulle kunna vara förgiftad, korna skulle kunna vara galna, kudden skulle kunna vara kvalsterfylld, kända filmskådespelerskor skulle kunna ha alldeles riktig sex framför kameran, och nu väntar vi alla med spänning på recensioner av böcker som skulle kunna skrivas och annonser där par deklarerar att de skulle kunna gifta sig.
  4. De runda plastskivorna med upphängningsanordningar skulle kunna ramla ner i huvudet på någon förbipasserande, de skulle kunna bidra till en allvarlig förfulning, regnvatten skulle kunna tränga in i borrhålen och orsaka frostsprängningar.
  5. Rådet skulle i så fall bli ett rådgivande organ med representanter från till exempel Friluftsfrämjandet och Naturskyddsföreningen och det skulle dessutom kunna ge förslag på hur fondens tillgångar skulle kunna nyttjas.
  6. - Jag trodde vänsterpartiet skulle förbli ett parti där olika meningar skulle kunna finnas och där man med ömsesidig respekt för varandra skulle, liksom socialistisk venstre i Norge, kunna bli en samlande kraft för vänsterinriktningar av olika slag.
  7. Här skulle föräldrar kunna få stöd anonymt, man skulle kunna hämta råd för att stödja anhörig eller vän som mår dåligt och hälsostugorna skulle på så sätt fylla en viktig funktion när det gäller att tillvarata frivilliga initiativ och omtanke om våra medmänniskor.
  8. Med den summan investerad på järnväg i tio år skulle det mesta av långtradartrafiken kunna avvecklas, en stor del av den inomnordiska flygtrafiken skulle kunna utkonkurreras av tåg och man skulle kunna arbetspendla och bo kvar på ett helt annat sätt än när man är beroende av bil.
  9. Den första handlade om att man skulle skriva ner vad man skulle vilja göra om man hade tre månader kvar att leva, vilka man skulle umgås med och vilka man skulle kunna skita i att umgås med för att de inte gör en gott etc, minns inte riktigt.
  10. Det skulle kunna vara banalt, det skulle kunna bli schlager.
/1004363/HBSynonymerMobilBot
Välj lista

Välj vilken lista du vill spara ordet i, eller skapa en ny lista.


Skapa ny lista
Skapa ny lista

Fyll i ett namn för din nya lista och klicka på spara.

vara har sparats i listan min lista

Mina sökningar

Rensa mina sökord

Mest sökta

föregående vecka
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2
MATCHAD: adn-000000000000f092
MATCHAD: adn-000000000000a07a