/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till slingra sig fram

/1004363/HBSynonymerMobilMid

Är novitie en synonym till novis?

Hur används ordet slingra sig fram?

  1. De drar rälsen som bergochdalbanan Balders rödblåa tåg skall slingra sig fram på.
  2. Då blir det 400 meter tågräls som ska slingra sig fram genom ormbunkar, kärleksört, revsuga och idegran.
  3. T-banetunnlarna får slingra sig fram mellan pålarna och i stället försöka följa gatumönstret.
  4. – Det här är ett av svensk polis grundläggande problem, att de inte kan erkänna misstag utan att slingra sig fram och tillbaka.
  5. Personalen uppger att det är så trångt att de ibland måste klättra över eller slingra sig fram genom utrustningen vid operationer på Mora lasarett, enligt skyddsombuden.
  6. Nya vägen ska till stor del dras där den gamla finns i dag, flera hus ska rivas och vägen kommer att slingra sig fram mitt i den befintliga bebyggelsen.
  7. Det centrala rummets vägger täcks av en serie skärmar med ett landskap som domineras av de massiva träd som låter sina tjocka grenar slingra sig fram genom bildrummet och täcka större delen av bildytan.
  8. Solen gassade när prideparaden slingrade sig fram på Halmstads gator.
  9. En kopparorm slingrade sig fram på Marieberg i Umeå under onsdagen.
  10. Den smala väg som den amerikanska undsättningseхpeditionen följde slingrade sig fram mellan höjder och ner i dalgångar.
  11. Den 29.700 meter långa banan slingrade sig fram från Norra Vram via Södra Vram, Kågeröd (alldeles intill Ring Knutstorp), Stenestad och så tillbaka till utgångspunkten.
  12. Det är kulturperspektivet som kommer i första hand, vägen får inte förändras utan ska se ut som den gjorde på 1500-talet då den slingrade sig fram genom byarna Stärkesmark, Lillsjö och Tallberg.
  13. Den nu snart femårige kungen ömsom bars ömsom leddes vid handen bakom sin fars kista i den långa processionen som i regn och blåst slingrade sig fram från slottet, genom Skeppsbron och Stora Nygatan fram till Riddarholmskyrkan.
  14. Enligt forskarna, vid universitet i Portsmouth i USA, som har studerat den fyrbenta ormen ska den ha slingrat sig fram som en vanlig orm.
  15. Härifrån flyter den lugnt i ett kanalliknande lopp, ett resultat av tidigare rensningar och uträtningar, där den innan dess meandrat (slingrat) sig fram förbi Skottorps slott och under den gamla bron vid E6, som är fiskeområdets gräns i väster.
/1004363/HBSynonymerMobilBot

Dagens namnsdag 2022-08-12

 • Klara
  Latinskt namn som betyder berömd, ljus eller klar.
 • Besläktade namn: Claire, Clarence, Claire, Clarissa, Clary

Mina sökningar

Rensa mina sökord

Mest sökta

föregående vecka
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2
Testa våra nya ordspel
Kostnadsfritt