/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till spekulera över

/1004363/HBSynonymerMobilMid

Är novitie en synonym till novis?

Hur används ordet spekulera över?

  1. Mary försöker sedan spekulera över motiven.
  2. Stiftelsens vd Michael Sohlman vill inte spekulera över orsaken.
  3. Han vill inte spekulera över vad som kan ha orsakat mannens död.
  4. Magnus Ingesson vill inte spekulera över när Charlotte Kalla är tillbaka på hundra procent.
  5. – Det kan man spekulera över, men vi har sett ett mer offensivt militärt uppträdande från deras sida.
  6. -Jag vill inte spekulera över några motiv, men att vi tar över utredningen betyder inte att vi tror att det finns politiska motiv.
  7. -Det var Fiat-chefen som lade ihop två plus två och fick det till fyra, men det är inget jag vill spekulera över.
  8. Man kan spekulera över vad det kan varit för barn som fått en sådan förnäm gravplats i denna lilla kungsgårdskyrka.
  9. -Det var Fiat-chefen som lade ihop två plus två och fick det till fyra, men det är inget jag vill spekulera över, säger Jonsson till Södermanlands Nyheter.
  10. – Det finns anledning att spekulera över att det är relaterat till norra Kaukasus som varit fallet i många andra av terrorbomberna som har drabbat Ryssland, men definitivt kan man inte veta detta.
  11. En lokal tradition om att Sköns kyrka tidigare varit ett slott fick honom att spekulera över om det var hälsingekungarna som byggt sig detta slott i Skön.
  12. Det gäller i religionsfilosofin ej att teoretiskt spekulera över alltings yttersta grund och det absolutas begrepp, utan att fatta den verklighet, som kan frälsa oss genom ett absolut underordnande av vårt liv därunder.
  13. Frimurarförfattaren Friedrich Nicolai spekulerade över innebörden av namnet Baphomet, och föreställde sig ett samband med de grekiska orden baptizo metis, " ett dop i Förnuftet".
  14. Sedan Obama och Clinton möttes i hemlighet i torsdags har det spekulerats över om han skulle erbjuda henne den posten.
  15. Det har spekulerats över om det våldsamma vulkanutbrottet på den närbelägna ön Thera under 1600-talet f.Kr. påverkade den Minoiska civilisationen.
  16. Statyns fötter är alldeles för små för att den ska kunna stå av sig själv, och därför har det spekulerats över att den kanske var avsedd att hållas i handen, snarare än att bara beskådas.
  17. Det har också spekulerats över om utelämnandet av de övriga katolska breven, då i synnerhet just Första Petrusbrevet och Jakobsbrevet, beror på misstag begångna av den synnerligen oaktsamme kopisten i samband med att avskriften gjordes.
  18. Man har spekulerat över om högre organismer på jorden någonsin skulle ha utvecklats utan Jupiter som rensar upp.
  19. Bland annat Gardners prästinna Patricia Crowther (f. 1927) har spekulerat över ett opersonligt, könlöst och ofattbart gudomligt väsen, Dryghtyn (motsvarande hinduismens Brahman och kabbalans En Sof), ur vilket Gudinnan och Guden emanerar, men detta opersonliga väsen är inte föremål för kult.
  20. Sedan Obama och Clinton möttes i hemlighet i torsdags har det spekulerats över om han skulle erbjuda henne den posten.
  21. Det har spekulerats över om det våldsamma vulkanutbrottet på den närbelägna ön Thera under 1600-talet f.Kr. påverkade den Minoiska civilisationen.
  22. Statyns fötter är alldeles för små för att den ska kunna stå av sig själv, och därför har det spekulerats över att den kanske var avsedd att hållas i handen, snarare än att bara beskådas.
  23. Det har också spekulerats över om utelämnandet av de övriga katolska breven, då i synnerhet just Första Petrusbrevet och Jakobsbrevet, beror på misstag begångna av den synnerligen oaktsamme kopisten i samband med att avskriften gjordes.
/1004363/HBSynonymerMobilBot

Dagens namnsdag 2022-08-13

 • Kaj
  Mansnamn med danskt ursprung. Även kvinnonamn som är en kortform av Kajsa: ren eller kysk.

Mina sökningar

Rensa mina sökord

Mest sökta

föregående vecka
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2
Testa våra nya ordspel
Kostnadsfritt