/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till sprida rykten om

/1004363/HBSynonymerMobilMid

Är novitie en synonym till novis?

Hur används ordet sprida rykten om?

  1. Det var 1997 som de fyra tjänstemännen enligt fosterpappan började sprida rykten om att han hade en sexuell relation med sin artonåriga fosterdotter.
  2. Han anklagade bland annat sina motståndare för att sprida rykten om att unga vänstertjejer gått sängvägen till makten.
  3. De började sprida rykten om mig.
  4. Samtidigt passade hans motståndare att sprida rykten om honom.
  5. – Det är trams att sprida rykten om att vi har olika åsikter inom Miljöpartiet.
  6. År 1932 började Heydrichs fiender att sprida rykten om hans förment judiska härkomst.
  7. En tjej tvingades att skicka bilder på sig själv efter att mannen hotat att sprida rykten om henne.
  8. Dagarna innan Majed Safee började sprida rykten om landstingrådet Per Wahlberg (M) hade Wahlberg nekat att delta i Safees kampanj.
  9. Han har även hotat att han ska döda deras familjer och sprida rykten om att flickorna säljer sex och är drogmissbrukare.
  10. McCarthys medarbetare använde undersökningen som grund för att sprida rykten om Tydings i samband med den pågående valkampanjen i Maryland.
  11. Processen inleddes då en tonårig dräng, Erik Johansson från Kilen, började sprida rykten om att grannkvinnor haft samlag med Djävulen.
  12. Facebook anklagades för att ha hyrt en pr-firma för att sprida rykten om att deras motståndare egentligen var miljardären George Soros marionettdockor.
  13. • Vetlandas kommundirektör Magnus Färjhage har vädjat till allmänheten att inte sprida rykten om dådet och spä på med hot och hat i sociala medier.
  14. När killen ville ha sex med flickan sa hon först nej, men gick med på att träffas eftersom hon var rädd att han skulle sprida rykten om henne.
  15. Spelaren kan också sprida rykten om demonfärdigheter han eller hon har fått höra från demoner genom att tala med en demon som har en pakt med.
  16. I de fallen han fått nej ska han ha hotat om att sprida rykten om att de våldtagit tjejen han utgett sig för att vara eller hotat om att komma hem till dem.
  17. Han försvarade Boströms rätt att publicera anklagelserna, men tillade att ” ska palestinierna fortsätta sprida rykten om att israelerna plockar organ får de faktiskt visa upp en kropp som saknar organ ”.
  18. Hamiltons kärleksrival Avdotia Tjernysjova anklagade Hamilton för att sprida rykten om kejsarinnan Katarina, bland annat att hon åt vax för att hålla hyn ren ; Katarina lät då förhöra Hamilton, som erkände ryktesspridningen, och lät genomsöka hennes rum 12 mars 1717, där flera stulna föremål från Katarina hittades, bland andra diamanter och kläder.
  19. Didrik själv började sprida rykten om att det var Maren som var orsaken ; på grund av hennes ställning vågade han inte anklaga henne direkt, då det var möjligt för en häxa att bli frikänd om hon fick tillräckligt med folk som svor på hennes oskuld, och därför började han underminera hennes rykte.
  20. Det började spridas rykten om vad hon påstods ha sagt och gjort.
  21. – Det började spridas rykten om det var någon som sköt men så var det ju inte.
  22. Det hade dessförinnan hunnit spridas rykten om att Badie avlidit, men det förnekades via statens nyhetsbyrå Mena.
  23. Det skulle inte förvåna mig om det snart börjar spridas rykten om specifika platser i Sverige där terrorn väntas slå till.
  24. I samband med detta började det spridas rykten om Drakes insatser under slaget vid Lyck, och att han skulle ha låtit Ridderhielm bli tillfångatagen för att kunna få överta hans regemente.
  25. Lyngstad frågade Agnetha Fältskog om hon ville spela in sången Alla mina bästa år som en duett, men Fältskog var orolig för att det skulle spridas rykten om en återförening av ABBA och tackade därmed nej.
  26. Calles vägrade ge efter i frågan om förstatligad utländsk egendom och menade att USA skulle sluta blanda sig i Mexikos interna angelägenheter men efter att konflikten nått en kulmen i början av 1927, då det började spridas rykten om att USA planerade invadera Mexiko, uppnåddes en kompromiss och Calles förhandlade med oljebolagen.
/1004363/HBSynonymerMobilBot

Dagens namnsdag 2022-08-11

 • Susanna
  Grekisk variant av ett hebreiskt namn med betydelsen lilja.
 • Besläktade namn: Sanna, Sanny, Susanne, Susie, Sanne
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2