/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till stämma träff med

/1004363/HBSynonymerMobilMid

Är novitie en synonym till novis?

Hur används ordet stämma träff med?

  1. När man ska stämma träff med honom får platsen inte bli känd för andra.
  2. - En tjej kan stämma träff med en kille men träffar honom nästan ald-rig.
  3. Ändå väljer vi att stämma träff med Pandora bakom scenen.
  4. Om man ska stämma träff med någon som man mött på internet, så ska det ske på en plats där det finns gott om folk och man ska ta med sig en kompis eller förälder tills man vet att det är en bra person man träffat.
  5. Jag sa till henne att aldrig låta dottern stämma träff med någon på egen hand.
  6. Clinton kallade sin huvudmotståndare naiv i denna fråga och ville själv inte stämma träff med dessa länders ledare under sitt första år vid makten.
  7. Jag tycker att du skall försöka stämma träff med en miljöinspektör på Miljö- och hälsoskyddsnämnden i din kommun.
  8. De sköter relationer och vänskap, men också praktiska saker som att stämma träff med en kompis.
  9. Efter Montevideo avseglade expeditionen för att försöka stämma träff med expeditionsledaren Bougainville och hans Boudeuse.
  10. Lagen gör det straffbart för en vuxen att stämma träff med ett barn i syfte att begå sexbrott.
  11. Att försöka stämma träff med säljaren på en offentlig plats där det finns övervakningskamera är ett sätt att gardera sig.
  12. – Det är vanligt att man reser till andra städer för att stämma träff med köparen, så siffror är väldigt svåra att kartlägga.
  13. Tosca avbryter dem när hon kommer till kyrkan för att stämma träff med Cavaradossi efter hennes framträdande under kvällen, Mario!
  14. Flickan gjorde upp ett avtal med Barnevernet om att hon skulle stämma träff med dem till skolstarten, vilket hon nu inte har gjort.
  15. I ett separat åtal anklagas mannen för att i sexuellt syfte ha försökt stämma träff med flera unga flickor i 12-årsåldern under våren 2021.
  16. Genom att använda kvinnans meddelandetjänst lyckades rånarna stämma träff med offret på en skogsväg i norra delen av Örebro län i juli tidigare i år.
  17. Senare ska gänget ha tvingat ut 17-åringen för att stämma träff med en annan okänd gärningsman som försökt kräva 17-åringen på en påhittad skuld.
  18. En 47-årig man från Värmland dömdes i dag till 60 dagars fängelse i USA för att ha försökt stämma träff med en 13-årig flicka på nätet.
  19. Vi har berättat om fenomenet vid ett flertal tillfällen bara under det senaste året: vuxna som tar kontakt med minderåriga via nätet för att få dem att posera sexuellt framför webbkameran eller för att stämma träff med dem för sexuella kontakter.
/1004363/HBSynonymerMobilBot

Dagens namnsdag 2022-08-12

 • Klara
  Latinskt namn som betyder berömd, ljus eller klar.
 • Besläktade namn: Claire, Clarence, Claire, Clarissa, Clary

Mina sökningar

Rensa mina sökord

Mest sökta

föregående vecka
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2
Testa våra nya ordspel
Kostnadsfritt