/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till stanna kvar

/1004363/HBSynonymerMobilMid

Är novitie en synonym till novis?

Hur används ordet stanna kvar?

  1. En vaktmästare har bråkat eller varit i handgemäng med tidigare ordföranden i kyrkonämnden, som säger att han av personliga skäl inte vågade stanna kvar kvar på sin post.
  2. Då jag dröjde mig kvar i lokalen för att som privatperson delta i den fortsatta diskussionen, blev jag tillfrågad av en av arrangörerna om jag verkligen skulle stanna kvar på filmvisningen eftersom en del av filmarna uttryckt oro över vad jag i så fall skulle kunna använda mina iakttagelser till.
  3. - Artisterna brukar stanna kvar och jamma i någon timme.
  4. - Det får inte bli dyrare än vad vi har nu, då kan vi stanna kvar på Delsjövägen, är det glasklara beskedet.
  5. Framförallt kanske det handlar om att få fram hyresrätter till ungdomarna i Mölndal så att de kan stanna kvar i kommunen och inte heller behöver bo kvar hemma.
  6. - Framförallt behöver vi få fram bostäder så att våra yngre kan stanna kvar i kommunen och vi har inte mycket yta kvar att bygga på.
  7. Bobbys mammas sambo, som misstänks ha mördat tioåringen och sedan dumpat kroppen i en sjö, tvingas stanna kvar i häktet.
  8. Det finns sånger som gör att jag bara måste sätta mig i bilen och köra alldeles för fort, andra som får mig att svänga av och stanna vid vägkanten och ytterligare andra, oftast nya, som gör att jag inte kan ta mig för att kliva ur utan jag måste bara stanna kvar och lyssna färdigt.
  9. - Om jag skulle stanna kvar längre så skulle det vara för att helt genomdriva de strategiska planer vi lagt upp och då skulle jag behöva stanna minst tre år till, säger han.
  10. Men för oss, vi som trots att vi helst vill stanna hemma, ändå med jämna mellanrum försöker rycka upp oss och lämna bostaden, för oss som av artighet plågar oss iväg ut på kvällarna för att umgås, för oss som alltid ångrar att vi lämnade bostaden och alltid längtar hem ska jag här ge en liten lista på de tre sämsta anledningarna till att inte bara stanna kvar hemma en kväll.
/1004363/HBSynonymerMobilBot

Dagens namnsdag 2022-08-11

 • Susanna
  Grekisk variant av ett hebreiskt namn med betydelsen lilja.
 • Besläktade namn: Sanna, Sanny, Susanne, Susie, Sanne

Mina sökningar

Rensa mina sökord

Mest sökta

föregående vecka
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2