Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Vill du föreslå ett nytt ord eller rapportera ett fel?

Hur används ordet stark protest?

 1. Mellan 30 000 och 80 000 inflytelserika personer i den irakiska myndighetssfären förlorade då sina poster, under stark protest från såväl CIA som från civilt och militärt håll i USA.

  Det var en stark protest från väljare som hoppades på något nytt.

  Enligt en talesman för Pakistans ut-rikesdepartement har en stark protest mot Karzais uttalande framförts till den afghanske ambassadören.

  -EU bör markera med en mycket stark protest och säga att det är oacceptabelt att hon döms på detta vis.

  Den schweiziske ambassadören Philippe Welti, som sköter USA:s diplomatiska intressen i Teheran, kallades upp till iranska UD för att ta emot ” en stark protest mot USA:s fientliga interven-erande ”.

Not: Ordklasser och siffror hänvisar till synonymordboken överst. Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter, romaner, wikipedia och SVT.

Mer innehåll nedan
Fortsätt scrolla

Rösta på användares bidrag

Är hinta en bra synonym till ordet tipsa?

Här kan du rösta på bidrag från andra användare. Dina röster hjälper oss att avgöra vilka bidrag som ska läggas till i ordboken.

Du kan ge bidraget en positiv, negativ eller blank röst. Du kan rösta på så många bidrag du vill. När du har röstat på ett bidrag kommer du automatiskt att få ett nytt bidrag att rösta på. Om det inte finns några fler bidrag att rösta på försvinner den här rutan.

Tack för att du hjälper oss att göra vår levande ordbok bättre!

Mina sökningar

  Dagens namnsdag

  Alf

  Nordiskt namn som syftar på naturväsendet alf. Eventuellt även en variant av det tyska namnet Adolf som betyder ädel varg.

  Alvar

  Nordiskt namn som består av betydelseelementen alf och krigare.

  Besläktade namn: Alve

  Mest sökta