/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till stor oro

/1004363/HBSynonymerMobilMid

Är novitie en synonym till novis?

Hur används ordet stor oro?

  1. - Det finns en mycket stor oro över att politikerna sätter valtaktiska hänsyn före nationens bästa.
  2. - Det ser jag med stor oro på och det tror jag också den svenska regeringen gör.
  3. - Det är en uppseendeväckande stor grupp som känner stor oro och misstänksamhet mot samkörning av dataregister.
  4. - Det finns en stor oro bland våra medlemsföretag.
  5. Ibland kan de känna en stor oro eller en stor lättnad också, men annars är utbudet av substantivkänslor ganska begränsat.
  6. På frågan om i vilken utsträckning man känner oro för terrorhot och terrorism svarade 25 procent av de personer som intervjuades för någon vecka sedan att de känner mycket stor oro eller ganska stor oro.
  7. - Förhöjda kvicksilverhalter i sötvattenfisken är ett mycket stort miljöproblem och enligt Livsmedelsverkets rekommendationer bör inte kvinnor i reproduktiv ålder äta abborre, gädda, gös, lake och ål överhuvudtaget och övriga befolkningen högst en gång i veckan, står det i brevet där fiskevårdsområdets representanter också skriver att man känner stor oro över det ointresse och den okunskap som hittills visats för problemet av ansvariga myndigheter och näringslivet.
  8. Även om Trollhättan får vara med och bygga nästa generation Astra och förmodligen också en mindre Saab finns stor oro och oklarhet om framtiden.
  9. Och inbillar mig dessutom att jag lyckas leva ungefär så, utan alltför stor oro inför döden, och med tillräckligt stor närvaro i livet medan det pågår.
  10. Amerikanska myndigheter uttalar stor oro över det utbrott av svininfluensa som tros ha dödat minst 60 människor i Mexiko och smittat sju i USA.
/1004363/HBSynonymerMobilBot

Dagens namnsdag 2022-08-13

 • Kaj
  Mansnamn med danskt ursprung. Även kvinnonamn som är en kortform av Kajsa: ren eller kysk.
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2
Testa våra nya ordspel
Kostnadsfritt