Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Vill du föreslå ett nytt ord eller rapportera ett fel?

Hur används ordet stor talang?

 1. Däremot kan man vända på saken, vi (Qviding) har väldigt duktiga pojkar födda 1979 (svenska inomhusmästare), det är klart att jag skulle se till att en stor talang hamnade hos IFK hellre än i någon annan storklubb.

  Dels tappar klubben en stor talang och dels förlorar Frölunda uppskattningsvis två miljoner kronor om Sjöström, 18 år, inte spelar i NHL om två år.

  De baltiska länderna har en stark tradition av schlager-tävlingar som arrangerats lite i skymundan men som ändå tycks ha byggt upp stor talang och ett genuint engagemang.

  Du måste ha sinne för språket och ha stor talang för att skriva.

  Han har stor talang och är värd alla sportsliga framgångar.

Not: Ordklasser och siffror hänvisar till synonymordboken överst. Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter, romaner, wikipedia och SVT.

Mer innehåll nedan
Fortsätt scrolla

Rösta på användares bidrag

Är hinta en bra synonym till ordet tipsa?

Här kan du rösta på bidrag från andra användare. Dina röster hjälper oss att avgöra vilka bidrag som ska läggas till i ordboken.

Du kan ge bidraget en positiv, negativ eller blank röst. Du kan rösta på så många bidrag du vill. När du har röstat på ett bidrag kommer du automatiskt att få ett nytt bidrag att rösta på. Om det inte finns några fler bidrag att rösta på försvinner den här rutan.

Tack för att du hjälper oss att göra vår levande ordbok bättre!

Mina sökningar

  Dagens namnsdag

  Sara

  Hebreiskt namn som betyder furstinna.

  Besläktade namn: Salli, Sally, Zarah

  Mest sökta