/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till strax intill

/1004363/HBSynonymerMobilMid

Är novitie en synonym till novis?

Hur används ordet strax intill?

  1. - Eldskurar från granatkastare och kulsprutor slog ned strax intill vagnarna.
  2. Bilfolket som dundrar förbi på Europavägen strax intill kommer att bli varse vad som håller på att hända.
  3. - Jag är en intensiv person, säger hon samtidigt som hon gör upp med maken om vilken tid de skall gå från hotellet till en centermiddag på en restaurant strax intill och hälsar glatt på några som bara stannar till för att säga hej.
  4. Då valde avloppsvattnet från centrum vägen via en pumpstation som svämmade över strax intill Mölndalsåns mynning i Rådasjön.
  5. Byarna ligger strax intill Jerusalem och är som andra förorter världen runt beroende av storstaden för sjukvård, utbildning, shopping och en rad andra tjänster.
  6. Besöket i Ruwanda för två år sedan var en stark upplevelse av ett helt annat slag och en nyttigt påminnelse om att vi svenska invandrare i Sverige är väldigt bortskämda trots att vi bor strax intill Edens lustgård.
  7. Trots att ingen av öarna intill har sjöbodar kommer det bli gott om sådana på Trälen och parkeringsplatser och garage byggs på Långholmen strax intill för dem som bor på eller besöker ön.
  8. Bildmässigt blandas de dansande siluetterna med bungy-jumpande barn i linor strax intill och barken Vikings master och tåg lite längre bort - en tydlig bild av den kalasblandning arrangörerna vill bjuda göteborgarna på.
  9. Arkeologerna vet att strax intill graven finns en övergiven bytomt från medeltiden.
  10. De var redan tidigare traumatiserade efter en flygräd förra året när en jättebomb föll strax intill vårt hem, säger han.
/1004363/HBSynonymerMobilBot

Dagens namnsdag 2022-08-14

 • Uno
  Antingen ett italienskt namn med betydelsen den ende eller en latiniserad form av det nordiska namnet Une: trivas eller vara nöjd.

Mina sökningar

Rensa mina sökord

Mest sökta

föregående vecka
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2
Testa våra nya ordspel
Kostnadsfritt