/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till svår att acceptera

/1004363/HBSynonymerMobilMid

Är finns överallt en synonym till ubikvitär?

Hur används ordet svår att acceptera?

  1. Blandningen av europeisk arbetarstil och brasilianskt konstnärskap är svår att acceptera för många som minns den tid när det räckte att vara bra MED bollen.
  2. Den rytmbaserade, elektrosouliga funk som Stockholmarna rätt snabbt får igång klubbesökarna med närmare klockan ett på natten kanske kan vara svår att acceptera om man inte gillar sitt 80-tal, men live svänger det stundtals tokigt mycket och Princefetischen märks något mindre än på debutskivan.
  3. – Överenskommelsen är svår att acceptera, men den säkerställer banksektorns stabilitet på längre sikt.
  4. Kanske är det så enkelt att åldersskillnaden är svår att acceptera, att förhållandet är så avvikande från normen att den som beslutar omedvetet blir påverkad.
  5. Denna teori har ifrågasatts, medan andra finner tanken på att det i samma område, vid samma tillfälle, samma natt och med samma offermålgrupp skulle ha varit två mördare i verksamhet som svår att acceptera och för att i det vykort som skickades till polisen dagen därpå stod "... double event this time..." (dubbel händelse denna gång).
  6. Men för 12-åriga dottern Lara var det svårare att acceptera.
  7. Om man börjar med källkritik sent har eleverna svårare att acceptera det.
  8. – Vi har mycket svårare att acceptera att datorer gör fel än att människor gör fel.
  9. Miljöpartiet skulle om möjligt få ännu svårare att acceptera ett sådant beslut och regeringskrisen vore ett faktum.
  10. – Man tvingas acceptera sitt eget handikapp, men när det kommer sådana här grejer är det mycket svårare att acceptera.
  11. Rättsfilosofier som på ontologisk grund underkänner denna relation mellan moral och rätt har svårare att acceptera argument om erga omnes.
  12. Han såg att barn får allt svårare att acceptera beska, syrliga och hårda livsmedel och i stället inriktar sig på söta och mjuka produkter.
  13. Det blir ännu svårare med det amerikanska inrikespolitiska läget, med en republikansk kongress som kommer att ha ännu svårare att acceptera varje eftergift mot Iran.
  14. – Jag vet ju att förlossningsskador kan bero på en mängd olika saker men jag har svårare att acceptera skadan eftersom jag blev hänvisad och jag upplevde att jag var väldigt ensam på rummet.
  15. Det finns också haiku på två rader, ibland till och med på en rad, men om det blir fler än tre rader blir det svårare att acceptera dikten som en haiku.
  16. Hennes bakgrund betraktades som en skandal: vid samma dogeval hade Andre Tron diskvalificeras på grund av sin hustru Caterina Trons skandaler trots att denna i alla fall var adlig, men Margherita var änn svårare att acceptera som blivande dogaressa.
  17. Ur romantisk synvinkel var det däremot svårare att acceptera annat hos Bellman, som hans sexuella grovheter, hans masker och rollspel, det sociala kryperiet och hans medvetna anpassning i sin hovdiktning, och man bortsåg därför helst från delar av hans diktning.
  18. Tidigare utrikesministern Jack Straw hävdade därvid att Blix hade " snyggat upp" sina minnen av det diplomatiska spelet, medan Tony Blair, som nämnde Blix vid ett par tillfällen, deklarerade att Saddam inte på något avgörande sätt hade blivit farligare för freden efter 2001 men att han, oavsett om han hade massförstörelsevapen eller inte, framstod som mer oroande efter 11 september 2001 och hade blivit svårare att acceptera för västvärlden ; en avväpning eller avsättning av honom hade därmed blivit önskvärd.
  19. Något som Maja har haft svårast att acceptera.
  20. Det som samtiden hade svårast att acceptera var påståendet om människans plats i evolutionen, att vi och aporna har gemensamma förfäder.
  21. Amerikaners syn på just vapen, gud och statens mycket begränsade ansvar är det som jag som svensk och europé haft svårast att acceptera under mina år som korrespondent.
  22. Det var denna aspekt av Rubens verk som den samtida smaken och konstkritiken hade svårast att acceptera, men som i själva verket var hans största bedrift.
/1004363/HBSynonymerMobilBot

Dagens namnsdag 2022-08-12

 • Klara
  Latinskt namn som betyder berömd, ljus eller klar.
 • Besläktade namn: Claire, Clarence, Claire, Clarissa, Clary
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2
Testa våra nya ordspel
Kostnadsfritt