Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Synonymer till svår att kontrollera

Vill du föreslå ett nytt ord eller rapportera ett fel?
Mer innehåll nedan
Fortsätt scrolla

Hur används ordet svår att kontrollera?

 1. Uppgiften är svår att kontrollera men faktum är att det redan under våren - 93 fanns en insändare i spårvägens personaltidning om att övergångsställen som inte är signalreglerade borde avlägsnas då de kunde ge gående en falsk känsla av säkerhet.

  Spridningen av bombernas innehåll var svår att kontrollera och förpestade luften inte bara för tyskar utan hela omgivningen inklusive stinkbombarna själva.

  Det handlar om momsredovisning som inte undertecknats och manuell fakturering som är svår att kontrollera när revisorerna nu på nytt anmärker på det lilla kommunala bolaget Bostadsbyrån.

  Men den långa gränsen är svår att kontrollera hundraprocentigt liksom gränsen till Kanada i norr.

  - Hade mycket energi som barn, sprang ofta iväg, var svår att kontrollera och hantera.

Not: Ordklasser och siffror hänvisar till synonymordboken överst. Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter, romaner, wikipedia och SVT.

Rösta på användares bidrag

Är hinta en bra synonym till ordet tipsa?

Här kan du rösta på bidrag från andra användare. Dina röster hjälper oss att avgöra vilka bidrag som ska läggas till i ordboken.

Du kan ge bidraget en positiv, negativ eller blank röst. Du kan rösta på så många bidrag du vill. När du har röstat på ett bidrag kommer du automatiskt att få ett nytt bidrag att rösta på. Om det inte finns några fler bidrag att rösta på försvinner den här rutan.

Tack för att du hjälper oss att göra vår levande ordbok bättre!

Mina sökningar

  Dagens namnsdag

  Liv

  Nordiskt namn som kommer från isländskans ord för värn och skydd, kan även läsas med betydelsen liv.