/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till toalettlock

Mer innehåll nedan
/1004363/HBSynonymerMobilMid
Fortsätt scrolla
/1004363/HBSynonymerMobilBot

Är mobba en synonym till kujonera?

Hur används ordet toalettlock?

  1. Han upptäckte att toalettlock hade den rätta formen.
  2. Det var då han gick in på toaletten och slog sönder toalettlock och pappershållare.
  3. Vi hittade också misstänkt kokain på ett toalettlock på ett av uteställena, säger Niklas Lindroth.
  4. När Zep skulle döda Lawrence, tog Adam tag i hans ben och drog omkull honom, för att sedan attackera honom med ett toalettlock och klubbade honom tills döds.
  5. Föreslagna åtgärder som försvårar för droger att florera inne på krogarna är bland annat att såga av nederdelen på toalettdörrar, ta bort toalettlock och sätta in puff fläktar som gör att det blir svårare att lägga upp en lina.
  6. Zep, som skjutit Tapp under jakten, tar sig in i badrummet med uppsåt att döda Lawrence, men attackeras av Adam (vars skottskada inte hade dödlig utgång) och misshandlas till döds med en toalettlock.
  7. Andra funktioner kan inkludera uppvärmda toalettsitsar, som kan regleras från 30 °C till 40 °C, och ett automatiskt toalettlock med avståndskännare som fälls ned eller upp beroende på var personen befinner sig i rummet.
  8. Håll toalettlocket stängt och titta innan ni sätter er.
  9. Ur såväl toalettlocket som papperskorgen tittar två ögon upp.
  10. När han lyfte på toalettlocket såg han en stor, svart blöt råtta som vände och sprang tillbaks ner i röret.
  11. Beroende på toalettmodellen kan dessa bidéer vara designade att automatiskt lyfta toalettlocket när användaren närmar sig, tvätta anus och vulva med vattenstrålar (inklusive flera puls-och massagefunktioner), eftertorkning med varmluft samt automatisk spolning och nedfällning av toalettlocket efter användning.
  12. – Att fälla ner toalettlocket när man spolar är ju en enkel sådan grej, eller att helt enkelt vädra, säger Jakob Löndahl.
  13. Marie-Louise Danielsson-Tham gjorde nyligen ett försök där hon tejpade fast en blodagarplatta på undersidan av toalettlocket, stängde det och spolade.
  14. Ett enkelt knep för att hålla nere smittorisken är att se till att toalettlocket är nedfällt efter det att du uträttat dina behov.
  15. På dagarna satt hon på toalettlocket och funderade och på nätterna lade hon sig på badrumsmattan med en handduk som täcke och tvättsvampar som kudde.
  16. Exempel på dessa funktioner är automatisk uppfällning av toalettlocket, toalettsitsvärmare, massagefunktion, reglerbar vattenstråle, varmluftstork, trådlös kontrollpanel, automatisk spolning och luftkonditionering för rummet.
  17. En mjuk nedfällningsfunktion medför att toalettlocket inte faller ned, mot toalettsitsen, med en smäll och hos vissa modeller fälls locket ner automatiskt en viss tid efter spolning.
  18. Sedan vet vi att på många ställen inom sjukvården tar man bort toalettlocket för att underlätta städningen när det i själva verket hade varit bättre att ha locket kvar och fälla ner det när man spolar.
  19. Ytterligare en nypåkommen innovation är intelligenta sensorer som detekterar om en person står framför toaletten och som då fäller upp toalettlocket (om personen står med ansiktet vänt bort från toaletten) eller både locket och sitsen (om personen står vänd mot toaletten).
  20. Folkhälsomyndigheten har dock ingen uppfattning kring toalettlockets betydelse för bajspartiklarnas framfart, då myndigheten inte har kännedom om någon forskning på området.

Mina sökningar

Rensa mina sökord

Dagens namnsdag

 • Lennart
  Lågtysk variant av det tyska namnet Leonard: lejonhård eller modig som ett lejon.
 • Leonard
  Tyskt namn som betyder lejonhård eller modig som ett lejon.
 • Besläktade namn: Lennie, Lenny

Mest sökta

föregående vecka
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2