/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till trots att

MATCHAD: adn-00000000000c3c9f
/1004363/HBSynonymerMobilMid

Hur används ordet trots att?

 • Not: Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter och romaner.
  1. - Även om vi inte har några lediga tider just nu så ska man komma ihåg att vi kör lika många prov som vanligt trots att det är semestertider.
  2. trots att kommunerna vet att det finns ett effektivt instrument för att förbättra luften kan de själva inte använda det.
  3. Den skandalomsusade kongressledamoten Anthony Weiner sade på tisdagen att han ställer upp i borgmästarvalet i New York trots att han hamnat i en ny sexskandal.
  4. Detta trots att hon tvingades avbryta sin turné på grund av höftproblem.
  5. Men trots att en rättvisemärkning på vinflaskan ställer högre krav på löner och rättigheter för vinarbetarna är intresset bland de svenska vindrickarna lågt.
  6. Inspektörerna noterar också att flera av skolorna lät kvinnliga elever servera maten trots att det fanns vuxna som tilldelats uppgiften.
  7. Och trots att det är i Nagasaki vi befinner oss och planet just släppt en atombomb lyckas Wolverine ta sig ur sin bunker och rädda en japansk soldat från det fruktansvärda öde som drabbade staden och som filmen demonstrerar elegant.
  8. Att vissa har fått en påminnelse trots att de redan har deklarerat beror på en ny hanteringsordning där man har anlitat externa företag som skannar in deklarationerna innan de skickas till respektive kontor.
  9. Peder Jonsson trycker på att polisen trots att man nu har gripit tre män misstänkta för inblandning i mordet så är man fortfarande i stort behov av vittnesuppgifter från morddagen.
  10. Det handlar om en kvinna som bokat flygbiljett via resebyrån One Ticket Away och enligt en dom i hovrätten måste betala sin biljett trots att flygbolaget hade gått i konkurs.
/1004363/HBSynonymerMobilBot
Välj lista

Välj vilken lista du vill spara ordet i, eller skapa en ny lista.


Skapa ny lista
Skapa ny lista

Fyll i ett namn för din nya lista och klicka på spara.

vara har sparats i listan min lista

Mina sökningar

Rensa mina sökord

Mest sökta

föregående vecka
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2