/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till trubba av

/1004363/HBSynonymerMobilMid

Är fermt en synonym till raskt?

Hur används ordet trubba av?

  1. Studien, som utfördes på möss och mänskliga lungceller visar att endotoxin, som återfinns bland annat i damm innehållande kohud, har en förmåga att tillsammans med enzymet A20 trubba av lungcellernas benägenhet att starta allergiska reaktioner.
  2. – Risken finns att debatten trubbas av.
  3. Det är lätt att trubbas av.
  4. Om någon pligg eller spik går igenom sulan stöter den emot städet och trubbas av.
  5. Djuret som spelar död blir orörligt och stelt och djurets normala reaktioner på stimuli, såsom beröring, trubbas av kraftigt eller uteblir.
  6. – Det är ju att den personens smak råder men också att man trubbas av och inte blir lika engagerad, säger Gerd Aurell, konstnär och gallerist.
  7. Ett djur som spelar död blir orörligt och stelt, ett tillstånd som kallas katalepsi, och djurets normala reaktioner på stimuli, såsom beröring, trubbas av kraftigt eller uteblir.
  8. Sävehof kontrollerade matchen och trubbade av Ystads offensiv genom att punkta bort Oscar Carlén, som därmed gjorde sin sista match i Sverige innan proffsflytten till Bundesliga.
  9. Lee Kuan Yew sade 1992 att han genom att studera Hong Kong kom fram till att statlig välfärdspolitik och bidrag trubbade av individens framgångsvilja.
  10. Filmen har en ironisk och verklighetsfrämmande känsla över sig, där absurditeterna avlöser varandra så till den grad att betraktarens verklighetsförankring snart trubbats av och man därpå är beredd att acceptera att i stort sett vad som helst kan hända i filmen utan att det verkar alltför osannolikt.
  11. Dom beskriver det som att deras värderingar trubbades av.
  12. Det ska dock sägas att det var under Murrys tid som dessa karaktärer växte (eller, kanske somliga skulle säga, trubbades av), från att ha varit marginella, men inte desto mindre färgstarka, bifigurer, till att få den form som vi är vana vid att se dem idag.
  13. Filmen har en ironisk och verklighetsfrämmande känsla över sig, där absurditeterna avlöser varandra så till den grad att betraktarens verklighetsförankring snart trubbats av och man därpå är beredd att acceptera att i stort sett vad som helst kan hända i filmen utan att det verkar alltför osannolikt.
  14. Filmen har en ironisk och verklighetsfrämmande känsla över sig, där absurditeterna avlöser varandra så till den grad att betraktarens verklighetsförankring snart trubbats av och man därpå är beredd att acceptera att i stort sett vad som helst kan hända i filmen utan att det verkar alltför osannolikt.
/1004363/HBSynonymerMobilBot

Mina sökningar

Rensa mina sökord

Mest sökta

föregående vecka
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2