Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Synonymer till aktivt ingripa

Vill du föreslå ett nytt ord eller rapportera ett fel?

Hur används ordet aktivt ingripa?

 1. Ukrainas regering har lovat att inte aktivt ingripa mot ockupanterna under påsken.

  ” Vi ställer oss även starkt frågande till att HIF uppmanar Olympiabesökare att aktivt ingripa och visa missnöje när någon bryter mot kontraktet.

  En generell princip inom judendomen är att känna medlidande för och att aktivt ingripa för att reducera tza ' ar ba' alei hayim (djurens själsliga plågor).

  I år får tre personer dela på priset för att de visat mod och för att de hittat effektiva lösningar för att stärka mänskliga rättigheter och aktivt ingripa mot globala kriser.

  ” Ansvarsutkrävande är en viktig princip, och säkerhetsrådet har ett ansvar att aktivt ingripa efter slutsatserna från FN:s och OPCW:s gemensamma utredning att såväl den syriska regimen som terroristnätverket Da ' esh (IS, red.

Not: Ordklasser och siffror hänvisar till synonymordboken överst. Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter, romaner, wikipedia och SVT.

Mer innehåll nedan
Fortsätt scrolla

Rösta på användares bidrag

Är hinta en bra synonym till ordet tipsa?

Här kan du rösta på bidrag från andra användare. Dina röster hjälper oss att avgöra vilka bidrag som ska läggas till i ordboken.

Du kan ge bidraget en positiv, negativ eller blank röst. Du kan rösta på så många bidrag du vill. När du har röstat på ett bidrag kommer du automatiskt att få ett nytt bidrag att rösta på. Om det inte finns några fler bidrag att rösta på försvinner den här rutan.

Tack för att du hjälper oss att göra vår levande ordbok bättre!

Mina sökningar

  Dagens namnsdag

  Joel

  Hebreiskt namn som betyder Jahve är Gud.

  Judit

  Hebreiskt namn som betyder judinna.

  Besläktade namn: Jutta, Jytte

  Mest sökta