/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till allt det som

MATCHAD: adn-00000000000c3c9f
/1004363/HBSynonymerMobilMid

Hur används ordet allt det som?

 • Not: Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter och romaner.
  1. Men historien om romanens mottagande kom i fördröjd form att innehålla allt det som romanen saknade: handling, intrig, melodrama och stora personligheter - allt det som man förväntar sig av en klassisk roman.
  2. Det handlar om allt som inte blev och om allt det som blev istället.
  3. Av allt det som sagts om hur en tragisk hjälte skall vara beskaffad är det nästan ingenting som håller i alla tider och för alla tragedier, "historiskt sett kanske det står mindre på spel om en ärkehertig krossas än om en snickare gör det, men det kan vara svårare att argumentera för den saken om det gäller en korsikansk korpral eller en palestinsk luffare från tideräkningens början".
  4. Och jag blev rädd för jag tänkte att nu kommer han att utsättas för allt det som jag själv hade haft så svårt för - allt vad det innebär att anpassas till människolivet.
  5. Debatten, som vuxit fram i allt ifrån åsikts- och pladderprogram i etern till beskäftiga ledarsidor, har således kommit att handla om allt det som inte har med den amerikanska rättsrötan att göra.
  6. Och då ska de göra allt det där - bada, sola, snorkla, ta dykarcertifikat - allt det som det aldrig blev tid till.
  7. Allt det jag kämpat för, allt det som alla ska sikta på.
  8. Han var allt det som den gamla skolan står för och som för mig är det mest fantastiska av allt: fördjupningen, skrattet och humorn, blandat med allvaret.
  9. Allt detta, allt det som tar lite längre tid, alla texter som inte omedelbart delar upp världen i svart och vitt kommer att bli än viktigare beståndsdelar i det offentliga samtal som svämmar över av åsikter men famlar efter tankar.
  10. För mig som växte upp med libanesiska kvinnor som förebild har jag med mig det sensuella, det starka och samtidigt svaga, det lekfullt smarta – allt det som gör kvinnorna där borta så emotståndligt attraktiva, all motsägelsefullhet som innefattar deras Jag.
/1004363/HBSynonymerMobilBot
Välj lista

Välj vilken lista du vill spara ordet i, eller skapa en ny lista.


Skapa ny lista
Skapa ny lista

Fyll i ett namn för din nya lista och klicka på spara.

vara har sparats i listan min lista

Mina sökningar

Rensa mina sökord

Mest sökta

föregående vecka
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2
MATCHAD: adn-000000000000f092
MATCHAD: adn-000000000000a07a