Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Vill du föreslå ett nytt ord eller rapportera ett fel?

Hur används ordet allt i allo?

 1. En gång allt i allo hos fröken Stephens.

  Nu har han precis jobbat som ljussättare och allt i allo i en filmproduktion.

  En av personerna bakom verket: En före detta allt i allo från experimentkulturbranschen.

  Hon började som allt i allo på ett tryckeri.

  Halkat efter Volvo har halkat efter på utvecklingssidan något enormt de senaste åren mest på motorsidan men även på chassidetaljer som finns mycket övrigt att önska.Varför blev det så här jäkla illa frågar sig många säkert och även jag själv.Svaret är för få duktiga tekniker samt neddragningar på utvecklingssidan pga samkörning med Fords chassier och motorer.Tag bort en massa medelmåttiga anställda på utvecklingsidan och in med duktiga fordonstekniker, bort med halvtaskiga svetsare och allt i allo personal.

Not: Ordklasser och siffror hänvisar till synonymordboken överst. Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter, romaner, wikipedia och SVT.

Mer innehåll nedan
Fortsätt scrolla

Rösta på användares bidrag

Är hinta en bra synonym till ordet tipsa?

Här kan du rösta på bidrag från andra användare. Dina röster hjälper oss att avgöra vilka bidrag som ska läggas till i ordboken.

Du kan ge bidraget en positiv, negativ eller blank röst. Du kan rösta på så många bidrag du vill. När du har röstat på ett bidrag kommer du automatiskt att få ett nytt bidrag att rösta på. Om det inte finns några fler bidrag att rösta på försvinner den här rutan.

Tack för att du hjälper oss att göra vår levande ordbok bättre!

Mina sökningar

  Dagens namnsdag

  Maj

  Kortform av Maja, som är en smekform av det hebreiska namnet Maria. Även efter månadsnamnet maj, från den romerska växtlighetsgudinnan Maja.

  Majken

  Tysk diminutivform av det hebreiska namnet Maria: lilla Maria.

  Besläktade namn: May

  Mest sökta