/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till alternera med

Mer innehåll nedan
/1004363/HBSynonymerMobilMid
Fortsätt scrolla
/1004363/HBSynonymerMobilBot

Är memetekel en synonym till omen?

Hur används ordet alternera med?

  1. Det kan alternera med distributiv i ord av temporal mening.
  2. Under baletterna brukade hon alternera med sin syster och Marguerite Morel med att dansa med Louis Gallodier och Louis Frossard.
  3. Depersonalisation och derealisation kan ofta alternera med varandra hos samma individ, men vetenskapliga bevis indikerar att de har olika bakomliggande neurobiologiska mekanismer.
  4. Ett karakteristiskt morfofonologiskt drag i selkupiskan är att klusiler i vissa stammar kan alternera med nasaler med samma artikulationsställe -n med t, m med p och ŋ med k.
  5. Melodram kan även avse en musikteaterform där tal ackompanjeras av musik eller alterneras med korta musikstycken.
  6. Följande hänvisningar till samma källa varieras lämpligen, så att efternamn alterneras med titel, eller ett pronomen.
  7. Dessutom visar de sin vördnad för Black Sabbath i sången " Goddamn Electric" genom textraden " Your trust is in whiskey and weed and Black Sabbath", vilket alterneras med " Your trust is in whiskey and weed and Slayer".
  8. Diadokokinesi (från grekiskans diadochos, efterföljande och kinesis, rörelse) är en term för rörelsemönster där en rörelse snabbt alterneras med dess motsatta rörelse, till exempel alternerande böjning och sträckning av en led eller vridning av underarmarna fram och tillbaka så att handflatan ömsom är uppåtriktad och ömsom nedåtriktad (supination/pronation).
  9. Hon alternerade med Lena Nyman i revyn Svea Hund på Göta Lejon 1976.
  10. Muren består av den typiska sen-Romerska kombinationen av kvaderstensmurar alternerade med band gjorda av tegel.
  11. Man alternerade med att presentera olika kända personers livshistorier och vanliga människors historier, som på något sätt hade bidragit till samhället.
  12. 1997 spelade Raeder med i Kristina från Duvemåla, där sjöng hon i kören samt alternerade med Helen Sjöholm i rollen som Kristina.
  13. 1999 fick musikalen premiär på Göta Lejon med Sven-Bertil Taube som Warbucks, Lotta Engberg alternerade med Tina Leijonberg som sekreteraren Grace.
  14. I Birgit Åkessons moderna baletter hade hon också roller och hon alternerade med Mariane Orlando som Isagel i en uppsättning av Karl-Birger Blomdahls Aniara.
  15. Han alternerade med skotske målvakten Craig Gordon, men fick efterhand mer och mer speltid och kom de kommande två säsongerna att vara given när han var frisk.
  16. Hanen och honan alternerade med att ruva, och kom en efter den andra att söka föda vid huset, dit de förde sina ungar när de var stora nog att lämna boet.
  17. Fram till 1969 bestod Chorégies av pjäser, alternerad med musikaliska verk, opera och symfonier.
  18. Socialisterna har alternerat med socialdemokraterna i att inneha majoritet i den lagstiftande församlingen.
  19. Habitatet består av områden med grunt, snabbt strömmande vatten alternerat med djupare områden, arten hittas oftast inte i fördämningar.
  20. Natalie Hagman spelade i klubblaget som högernia alternerande med högersexa.
  21. Om leran läggs i lager alternerande med kalk i en form får man tapial.

Mina sökningar

Rensa mina sökord

Dagens namnsdag

 • Anders
  Svensk variant av det grekiska namnet Andreas: man eller manlig.
 • Andreas
  Grekiskt namn som betyder man eller manlig.
Besläktade namn: Nanne, Antti, Antero, Ante, Andy, Andris, Andrew, Andres, Andrej, Andras

Mest sökta

föregående vecka
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2