Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Synonymer till amerikansk urinvånare

Vill du föreslå ett nytt ord eller rapportera ett fel?
Mer innehåll nedan
Fortsätt scrolla

Hur används ordet amerikansk urinvånare?

 1. Statyn har stått där sedan 1940 och föreställer Roosevelt till häst flankerad av en amerikansk urinvånare och en svart man.

  Namnet “ Indians ” tillkom 1995, efter att laget under en framgångstid på 60-talet kallats för “ Vilda västern ” och lagets logga föreställer en amerikansk urinvånare.

  Nez Perce är en stam av amerikanska urinvånare som främst var bosatta i Idaho innan koloniseringen av Nord-och Sydamerika.

  Chickasawerna utgör en stam av amerikanska urinvånare som tillhörde de fem civiliserade nationerna tillsammans med cherokeser, choctawer, creeker och seminoler.

  Det här inkluderar den lokala folktron att amerikanska urinvånare betraktade Glastenbury som om det vilade en " förbannelse" över den och undvek den.

Not: Ordklasser och siffror hänvisar till synonymordboken överst. Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter, romaner, wikipedia och SVT.

Rösta på användares bidrag

Är hinta en bra synonym till ordet tipsa?

Här kan du rösta på bidrag från andra användare. Dina röster hjälper oss att avgöra vilka bidrag som ska läggas till i ordboken.

Du kan ge bidraget en positiv, negativ eller blank röst. Du kan rösta på så många bidrag du vill. När du har röstat på ett bidrag kommer du automatiskt att få ett nytt bidrag att rösta på. Om det inte finns några fler bidrag att rösta på försvinner den här rutan.

Tack för att du hjälper oss att göra vår levande ordbok bättre!

Mina sökningar

  Dagens namnsdag

  Amalia

  Latinsk variant av gotiska namn som börjar med Amal-: verksam.

  Amelie

  Fransk variant av det latinska namnet Amalia, som är en variant av gotiska namn som börjar med Amal-: verksam.

  Besläktade namn: Amalie, Amelia, Emelia, Emelie