/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till ansluta sig till

Mer innehåll nedan
/1004363/HBSynonymerMobilMid
Fortsätt scrolla
/1004363/HBSynonymerMobilBot

Är mobba en synonym till kujonera?

Hur används ordet ansluta sig till?

  1. Men det står Sverige fritt att ansluta sig eller att inte ansluta sig till vad övriga kan komma överens om.
  2. Man får hoppas att Lönnroth informerade sig bättre när han en gång bestämde sig för att ansluta sig till vänsterpartiet.
  3. Regeringen skyddar sig med påpekandet att beslutet av EU:s ministerråd att ansluta sig till säkerhetsrådets resolution om att anta den svarta lista som USA lagt fram gör denna till lag.
  4. Frankrikes utrikesminister Dominique de Villepin skulle i går bege sig på en snabbresa till de tre afrikanska länder som för närvarande är medlemmar av säkerhetsrådet - Angola, Kamerun och Guinea - för att övertala dem att ansluta sig till krigsmotståndet.
  5. Men efteråt har inte någon av de inblandade kvinnorna offentligt sagt att de kan tänka sig att lämna det socialdemokratiska partiet för att ansluta sig till något annat.
  6. De indonesiska myndigheterna fruktar att många av männen ska ansluta sig till separatistgerillan GAM, hellre än att försöka anpassa sig till ett nytt liv med nya arbetsuppgifter.
  7. Prostituerade i Tyskland kan skaffa sig sjukförsäkring, ansluta sig till fackförbundet Verde och betala in till en pensionsförsäkring.
  8. Delstatsregeringen hävdar att de flesta "försvunna" är sådana som begett sig till Pakistan för att ansluta sig till någon motståndsgrupp.
  9. Saker som internetanonymitet, fri tillgång till delade musikfiler, pricksäkra underrättelser och en säker inkomst som kreatör berör aktörerna till den grad att de inte kan låta bli att ansluta sig till debatten.
  10. Flera etablerade politiker har i debatten väckt förslag om tuffare tag riktade mot invandrare – att de ska lära sig svenska, ansluta sig till vissa normer och sköta sig för att inte bli av med sitt medborgarskap.

Mina sökningar

Rensa mina sökord

Dagens namnsdag

 • Mikael
  Hebreiskt namn: Vem är som Gud? Namnet på en av ärkeänglarna i den kristna kyrkan.
 • Mikaela
  Femininform av det hebreiska namnet Mikael: Vem är som Gud?
 • Besläktade namn: Michel, Mickel, Miguel, Mike, Mikko, Michelle

Mest sökta

föregående vecka
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2