/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till ansluta sig till

MATCHAD: adn-00000000000c3c9f
/1004363/HBSynonymerMobilMid

Hur används ordet ansluta sig till?

 • Not: Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter och romaner.
  1. Prostituerade i Tyskland kan skaffa sig sjukförsäkring, ansluta sig till fackförbundet Verde och betala in till en pensionsförsäkring.
  2. Delstatsregeringen hävdar att de flesta "försvunna" är sådana som begett sig till Pakistan för att ansluta sig till någon motståndsgrupp.
  3. Saker som internetanonymitet, fri tillgång till delade musikfiler, pricksäkra underrättelser och en säker inkomst som kreatör berör aktörerna till den grad att de inte kan låta bli att ansluta sig till debatten.
  4. Flera etablerade politiker har i debatten väckt förslag om tuffare tag riktade mot invandrare – att de ska lära sig svenska, ansluta sig till vissa normer och sköta sig för att inte bli av med sitt medborgarskap.
  5. Men det står Sverige fritt att ansluta sig eller att inte ansluta sig till vad övriga kan komma överens om.
  6. Man får hoppas att Lönnroth informerade sig bättre när han en gång bestämde sig för att ansluta sig till vänsterpartiet.
  7. Regeringen skyddar sig med påpekandet att beslutet av EU:s ministerråd att ansluta sig till säkerhetsrådets resolution om att anta den svarta lista som USA lagt fram gör denna till lag.
  8. Frankrikes utrikesminister Dominique de Villepin skulle i går bege sig på en snabbresa till de tre afrikanska länder som för närvarande är medlemmar av säkerhetsrådet - Angola, Kamerun och Guinea - för att övertala dem att ansluta sig till krigsmotståndet.
  9. Men efteråt har inte någon av de inblandade kvinnorna offentligt sagt att de kan tänka sig att lämna det socialdemokratiska partiet för att ansluta sig till något annat.
  10. De indonesiska myndigheterna fruktar att många av männen ska ansluta sig till separatistgerillan GAM, hellre än att försöka anpassa sig till ett nytt liv med nya arbetsuppgifter.
/1004363/HBSynonymerMobilBot
Välj lista

Välj vilken lista du vill spara ordet i, eller skapa en ny lista.


Skapa ny lista
Skapa ny lista

Fyll i ett namn för din nya lista och klicka på spara.

vara har sparats i listan min lista

Mina sökningar

Rensa mina sökord

Mest sökta

föregående vecka
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2
MATCHAD: adn-000000000000f092
MATCHAD: adn-000000000000a07a