/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till anslutningsväg

Hur upplevde du uppläsningen av anslutningsväg?

eller
Mer innehåll nedan
/1004363/HBSynonymerMobilMid
Fortsätt scrolla

anslutningsväg är sammansatt av

/1004363/HBSynonymerMobilBot

Är memetekel en synonym till omen?

Hur används ordet anslutningsväg?

  1. Det är väg 572 Åsen-Älekulla-Mjöbäck med anslutningsväg 587 från Höghult samt väg 548 Strömma-Haratången.
  2. Från E6 söder om Mölndal bör man bygga en anslutningsväg mot Råda och R 40.
  3. För ett par år sedan gjordes i stället en mindre ombyggnad med refuger på 181:an och en anslutningsväg i fyrvägskorsningen.
  4. - Det blir nog bra med en bro om man bygger ny anslutningsväg till bron och förvandlar dagens väg till lokalkörbana.
  5. En mast och en anslutningsväg "kommer att gravt skada områdets lantliga miljö", anser föreningen.
  6. Frågan om vägen uppkom i samband med att en granntomt såldes och fastighetsägaren ansökte till Vägverket om att få bygga en helt ny anslutningsväg ut till väg 744.
  7. Dessutom ska en anslutningsväg byggas till Boråsvägen, gång- och cykelbanan kommer att byggas ut samtidigt som Bråta byväg kommer att breddas med vändplats och gatubelysning.
  8. Den lilla fastigheten i nära anslutning till järnvägsstationen ligger i vägen för den nya anslutningsväg och bro som ska byggas i samband med den planerade centrumutvecklingen.
  9. Vägen är anslutningsväg för Gotlands färjetrafik från Nynäshamn till bl a Stockholm.
  10. Utrymme, signalteknik, spårkrökning och polisens möjliga anslutningsväg är några av flera förutsättningar som Trafikverket har kontrollerat.
  11. Detaljplanen som nu spikats i högsta instans reserverar plats för en anslutningsväg till bron på södra sidan Skellefteälven.
  12. Risby ligger strax öster om Vendelån och har en genomgående anslutningsväg till länsväg C 701.
  13. Det är osäkert om vägen passerade Hispalis (Sevilla), eller om det skedde via en anslutningsväg.
  14. Vid Velika Gorica finns anslutningsväg till motorvägen A11 som i nordlig riktning leder mot huvudstaden Zagreb.
  15. Vid Varaždin finns anslutningsväg till motorvägen A4 som i sydvästlig riktning leder mot Ludbreg och huvudstaden Zagreb.
  16. Vid Čakovec finns anslutningsväg till motorvägen A4 som i sydvästlig riktning leder mot Varaždin, Ludbreg och huvudstaden Zagreb.
  17. Denna tredje kulvert anlades på 1960-talet något österut då Tingstadstunnelns södra anslutningsväg behövde byggas i åns tidigare sträckning.
  18. Länsstyrelsen påpekar i sitt yrkande att en anslutningsväg till enskilda fritidshus inte kan anses stämma överens med vad lagstiftningen menar med allmänt intresse.
  19. Vid Sveta Nedelja finns anslutningsväg till motorvägen A3 som i nordvästlig riktning leder mot den slovenska gränsen och gränsorten Bregana.
  20. Vid Slavonski Brod finns anslutningsväg till motorvägen A3 som i nordvästlig riktning leder mot Nova Gradiška, Ivanić-Grad och huvudstaden Zagreb.
  21. Vid Delnice finns anslutningsväg till motorvägen A6 som i östlig riktning leder mot huvudstaden Zagreb och i västlig riktning mot Rijeka och Kvarnerbukten.
  22. Vid Karlovac finns anslutningsväg till motorvägen A1 som i östlig riktning leder mot huvudstaden Zagreb och i västlig riktning mot Rijeka och Split.
  23. Vid Otočac finns anslutningsväg till motorvägen A1 som i nordlig riktning leder mot huvudstaden Zagreb och i sydlig riktning mot Zadar, Split och Dubrovnik.
  24. Vid Ogulin finns anslutningsväg till motorvägen A1 som i nordöstlig riktning leder mot huvudstaden Zagreb och i sydlig riktning mot Zadar, Split och Dubrovnik.
  25. Vid Zadar finns anslutningsväg till motorvägen A1 som i nordlig riktning leder mot huvudstaden Zagreb och i sydlig riktning mot Šibenik, Split och Dubrovnik.
  26. Vid Novska finns anslutningsväg till motorvägen A3 som i nordvästlig riktning leder till Kutina och huvudstaden Zagreb och i sydligvästlig riktning mot Slavonski Brod.
  27. Vid Gospić finns anslutningsväg till motorvägen A1 som i nordlig riktning leder mot huvudstaden Zagreb och i sydlig riktning mot Zadar, Šibenik, Split och Dubrovnik.
  28. Vid Šibenik finns anslutningsväg till motorvägen A1 som i nordlig riktning leder mot Zadar och huvudstaden Zagreb och i sydlig riktning mot Split och Dubrovnik.

Mina sökningar

Rensa mina sökord

Dagens namnsdag

 • Anders
  Svensk variant av det grekiska namnet Andreas: man eller manlig.
 • Andreas
  Grekiskt namn som betyder man eller manlig.
Besläktade namn: Nanne, Antti, Antero, Ante, Andy, Andris, Andrew, Andres, Andrej, Andras

Mest sökta

föregående vecka

Hur böjs anslutningsväg?

substantiv
singular plural
obestämd form bestämd form obestämd form bestämd form
nominativ en anslutningsväg anslutningsvägen anslutningsvägar anslutningsvägarna
genitiv en anslutningsvägs anslutningsvägens anslutningsvägars anslutningsvägarnas
Syns inte alla böjningar? Svep med fingret över tabellen.
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2