/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till använda hot

Mer innehåll nedan
/1004363/HBSynonymerMobilMid
Fortsätt scrolla
/1004363/HBSynonymerMobilBot

Är hädare en synonym till heretiker?

Hur används ordet använda hot?

  1. Blotta misstanken om att de som organiserar denna svarta marknad är beredda att använda hot och våld mot alla som vill få bort den är illa nog.
  2. Att skada någon, förstöra dennes egendom eller använda hot som politisk påtryckningsmetod är inte bara fegt, det är dessutom ett angrepp som går längre än till individen, det hotar demokratin som system.
  3. Det är fruktansvärt att det finns människor som tar sig rätten att använda hot som argument.
  4. Spelkungens organisation hade bland konkurrenterna rykte om sig att inte följa regler och använda hot om våld som konkurrensmedel.
  5. Dessutom har de samarbetat med organisationen PETA, vars grundare uttalat stöd för att använda hot.
  6. Det handlar dock inte om att bryta sig in eller att använda hot eller våld.
  7. För att fällas för våldtäkt i dag måste förövaren använda hot, våld eller utnyttja en person som exempelvis varit berusad.
  8. -Om man har börjat göra detta (använda hot och våld) i vinningssyfte så är det ju allvarligt, säger han till SR.
  9. För att det ska räknas som våldtäkt i dag måste förövaren använda hot, våld eller utnyttja en person som exempelvis varit berusad.
  10. Har man redan begått övergrepp så har man hittat något slags strategi för att locka barn, att övertala, manipulera eller använda hot om man behöver det.
  11. Risk för att han ska använda hot och våld bedöms också vara hög, precis som risken för att han gör sig skyldig till annan allvarlig misskötsamhet eller kriminalitet.
  12. Att den 23-åriga kvinnan döms till medhjälp till grov stöld beror på att hon inte förstått att de medåtalade skulle använda hot och våld, alltså råna hotellet, utan bara begå stöld.
  13. – Så fort de har stött på någon som de stört sig på har de tyckt att de har haft rätt att både använda hot och våld, säger åklagare Helena Treiberg Claeson till P4 Göteborg.

Mina sökningar

Rensa mina sökord

Dagens namnsdag

 • Linus
  Latinskt namn med oviss betydelse, eventuellt grekiskt ursprung.

Mest sökta

föregående vecka
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2