Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Synonymer till arbetsgrupp

Vill du föreslå ett nytt ord eller rapportera ett fel?
Mer innehåll nedan
Fortsätt scrolla

Hur används ordet arbetsgrupp?

 1. Enligt Svensk Handel ska Unionen och arbetsgivarna i en arbetsgrupp se över möjligheten till delpension för tjänstemän på handelns område.

  En arbetsgrupp kommer i dag att tillsättas för att enas om konkreta åtgärder för att minska utsläpp av sot och metan i Arktis.

  Nyligen gav Fredrik Reinfeldt en annan bild än Tobias Billström av syftet med den moderata arbetsgrupp som ska se över partiets migrationspolitik inför nästa mandatperiod.

  Syftet med Migrationsverkets arbetsgrupp mot korruption är att upptäcka eventuella oegentligheter och att förebygga risker för påverkan från utomstående.

  För några veckor sedan tog han avstånd från migrationsminister Tobias Billströms tal om att en moderat arbetsgrupp skulle diskutera en minskad invandring under nästa mandatperiod.

Not: Ordklasser och siffror hänvisar till synonymordboken överst. Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter, romaner, wikipedia och SVT.

Rösta på användares bidrag

Är hinta en bra synonym till ordet tipsa?

Här kan du rösta på bidrag från andra användare. Dina röster hjälper oss att avgöra vilka bidrag som ska läggas till i ordboken.

Du kan ge bidraget en positiv, negativ eller blank röst. Du kan rösta på så många bidrag du vill. När du har röstat på ett bidrag kommer du automatiskt att få ett nytt bidrag att rösta på. Om det inte finns några fler bidrag att rösta på försvinner den här rutan.

Tack för att du hjälper oss att göra vår levande ordbok bättre!

Mina sökningar

  Dagens namnsdag

  Elias

  Hebreiskt namn som betyder Jahve är Gud.

  Elis

  Svensk kortform av det hebreiska namnet Elias: Jahve är Gud.

  Besläktade namn: Ellis

  Hur böjs arbetsgrupp?

  substantiv
  singularplural
  obestämd formbestämd formobestämd formbestämd form
  nominativen arbetsgrupparbetsgruppenarbetsgrupperarbetsgrupperna
  genitiven arbetsgruppsarbetsgruppensarbetsgruppersarbetsgruppernas