/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till av det slaget

/1004363/HBSynonymerMobilMid

Är jolm en synonym till lank?

Hur används ordet av det slaget?

  1. Kompositionerna var i de flesta fall av det slaget att det var svårt se vad som egentligen förevarit mellan det att ljuden börjat klinga till det att de slutat.
  2. - Det är viktigt att marknadsföra den här filmen, den är inte av det slaget att folk genast säger "Detta måste vi se".
  3. Det är viktigt när man gör den här typen av program att det inte finns den minsta tvekan om huruvida de inblandade har några bindningar av det slaget eller ej.
  4. Skulle det bli alltför tät trafik av det slaget till kontoret skulle det dessutom bli svårt att hinna med för de tre kassorna.
  5. Det är inte reformer av det slaget vi behöver när ett av de stora problemen kommer att vara hur vi ska få arbetskraft när 40-talisterna går i pension.
  6. Jag tror det finns en väldigt stor förståelse bland svenska folket för att den här krisen varit av det slaget att, visst det begicks en del misstag, men samtidigt, det har också gjorts ett bra arbete.
  7. Är spänningarna och energinivåerna av det slaget att någonting nytt föds, eller är det ett reproducerande av tidigare modeller som dominerar?
  8. - Om en handbollsort bygger en arena av det slaget blir den automatiskt national­arena, det finns ingen sådan i Sverige i dag.
  9. Renodlat litterära priser av det slaget finns det gott om.
  10. Ett samarbete av det slaget inleddes redan år 2006, i det så kallade Alcatraz-projektet som lett till ett flertal positiva resultat.
/1004363/HBSynonymerMobilBot

Dagens namnsdag 2022-06-29

 • Peter
  Svensk form av det latinska namnet Petrus med betydelsen klippa.
 • Petra
  Femininform av det latinska namnet Petrus med betydelsen klippa.
 • Besläktade namn: Peder, Pedro, Petri, Petrus, Pierre, Pieter, Piotr, Petter

Mina sökningar

Rensa mina sökord

Mest sökta

föregående vecka
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2