Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Vill du föreslå ett nytt ord eller rapportera ett fel?

Hur används ordet av egen fri vilja?

 1. Den svenska pressen har valt att av egen fri vilja ställa sig bakom pressetiska spelregler och en egen hedersdomstol, PO / PON.

  Om det saudiska kungahuset går under av egen fri vilja så låt det ske.

  Efter att i århundraden ha tvingats in i det ena maktblocket efter det andra vaknade Estlands invånare i går med vetskap om att de av egen fri vilja röstat ja till medlemskap i EU.

  Han gjorde det av egen fri vilja och utan att vara utsliten.

  Där var vår uppfattning att han fick ta konsekvenserna av sitt medlemskap; den som av egen fri vilja är med i Bandidos måste inse att han löper stor risk att personligen drabbas av den stämpel organisationen har.

Not: Ordklasser och siffror hänvisar till synonymordboken överst. Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter, romaner, wikipedia och SVT.

Mer innehåll nedan
Fortsätt scrolla

Rösta på användares bidrag

Är hinta en bra synonym till ordet tipsa?

Här kan du rösta på bidrag från andra användare. Dina röster hjälper oss att avgöra vilka bidrag som ska läggas till i ordboken.

Du kan ge bidraget en positiv, negativ eller blank röst. Du kan rösta på så många bidrag du vill. När du har röstat på ett bidrag kommer du automatiskt att få ett nytt bidrag att rösta på. Om det inte finns några fler bidrag att rösta på försvinner den här rutan.

Tack för att du hjälper oss att göra vår levande ordbok bättre!

Mina sökningar

  Dagens namnsdag

  Aina

  Finskt namn som betyder den enda.

  Aino

  Finskt namn som betyder den enda.

  Besläktade namn: Aini

  Mest sökta