Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Synonymer till av kvinnligt kön

Vill du föreslå ett nytt ord eller rapportera ett fel?

Hur används ordet av kvinnligt kön?

 1. Detta har resulterat i en allt större obalans mellan könen i Kina efter det att kvinnor accepterat att abortera foster av kvinnligt kön i hopp om att senare kunna föda en pojke.

  En traumatisk, oförsonlig vrede gentemot den far - Louis - som svikit hennes mor och som aldrig accepterat att hon - Louise - är av kvinnligt kön bearbetas oupphörligen.

  När samma sak hände männen övergick de till att tvångsmässigt flirta med alla av kvinnligt kön till dess att kvinnorna kapitulerade mer eller mindre mot sin vilja.

  Varför ska jag som medborgare av kvinnligt kön finna mig i detta?

  Gruppen med två talföra tjejer anser att personen av kvinnligt kön har högst status på grund av att hon är tjej, men får mothugg av några killar, som tycker att personen med chefsjobb och hög lön borde hamna högst upp på rangordningen.

Not: Ordklasser och siffror hänvisar till synonymordboken överst. Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter, romaner, wikipedia och SVT.

Mer innehåll nedan
Fortsätt scrolla

Rösta på användares bidrag

Är hinta en bra synonym till ordet tipsa?

Här kan du rösta på bidrag från andra användare. Dina röster hjälper oss att avgöra vilka bidrag som ska läggas till i ordboken.

Du kan ge bidraget en positiv, negativ eller blank röst. Du kan rösta på så många bidrag du vill. När du har röstat på ett bidrag kommer du automatiskt att få ett nytt bidrag att rösta på. Om det inte finns några fler bidrag att rösta på försvinner den här rutan.

Tack för att du hjälper oss att göra vår levande ordbok bättre!

Mina sökningar

  Dagens namnsdag

  Urban

  Latinskt namn med betydelsen artig, belevad eller stadsbo.

  Mest sökta