/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till avancerad teknologi

Mer innehåll nedan
/1004363/HBSynonymerMobilMid
Fortsätt scrolla
/1004363/HBSynonymerMobilBot

Är skredorm en synonym till luskung?

Hur används ordet avancerad teknologi?

  1. Att förneka att människan har en unik förmåga att skapa, och åtminstone funktionellt hjälpligt anpassa sig till komplexa, föränderliga samhällen med avancerad teknologi och sociala livsformer, är precis lika korkat som att förneka att hon är ett djur, och därmed lika beroende av genetiska lagar och ekologiska samband som alla andra levande varelser.
  2. - Det är ett slags avancerad teknologi som bland annat Nasa använder i militära sammanhang men den används också för att skydda datorer och andra vardagliga apparater.
  3. - De har ju en större styrka, mer avancerad teknologi än de haft i något tidigare krig så det skulle vara förvånande om inte kriget går väldigt fort.
  4. - Jag hade aldrig varit i Sverige men jag visste att det var ett industriland med avancerad teknologi och social välfärd.
  5. Allt mer avancerad teknologi innebär dock att även dessa problem kan lösas.
  6. Svea bygger på samma teknikplattform som Prisma, ett nytt svenskt rymdprojekt med avancerad teknologi i liten skala.
  7. Några länder är mycket rika och har tillgång till avancerad teknologi och kunskap på olika områden, andra är mycket fattiga.
  8. Det är ingen hemlighet att kineserna vill överta avancerad teknologi och sprida den vidare till andra inhemska fordonstillverkare, skriver debattörerna.
  9. Mycket av utvecklingen på det militära området är kopplat till rymden med avancerad teknologi både för övervakningssatteliter och den nya generationen spionplan och förarlösa drönare.
  10. Vad han menade är det knappast finns någon avancerad teknologi bakom ett par metallpinnar, snarare innovativt tänkande och det som man brukar kalla för tur och tajming.

Mina sökningar

Rensa mina sökord

Dagens namnsdag

 • Ragna
  Nordisk kortform av feminina namn som börjar på Ragn-: gudamakter.
 • Ragnar
  Nordiskt namn som består av betydelseelementen gudamakter och krigare.
 • Besläktade namn: Reiner, Rauno, Rainer, Ragni

Mest sökta

föregående vecka
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2