/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till avläst

Mer innehåll nedan
/1004363/HBSynonymerMobilMid
Fortsätt scrolla
/1004363/HBSynonymerMobilBot

Är hemlistisk en synonym till cesur?

Hur används ordet avläst?

  1. Carin Mannheimer är den dramatiker som tidigast har avläst konsekvenserna av denna demografiska förskjutning.
  2. Samma slags ironi dräper inledningsscenen till andra akten av Don Pasquale när Philip Zandén avläst den.
  3. Elmätaren hade inte blivit avläst på tre och ett halvt år.
  4. Denna känsliga människa hade på avstånd avläst min situation.
  5. Uttalet av orden blev otydliga och förvrängda som ett litet barns delvis beroende av lärarens oförmåga enligt Nyström som också menade att Catharina kan ha avläst munrörelserna rätt medan ljudet blev felaktigt.
  6. Sitter kallas den som blir avläst.
  7. Detta kan därför ge ett något felaktigt avläst värde.
  8. [ 1 ] Temperaturen är avläst på en halv grad när.
  9. När man sedan kör ombord blir registreringsnumret avläst och en biljett ” dras av ” med en resa.
  10. Läkaren ska bland annat ha glömt att skicka recept, glömt skriva sjukintyg och avläst provsvar fel.
  11. Medan man sjunger blir man " avläst" av Lorne som kan ge tips och råd.
  12. Klimatrapporterna duggar tätt och i Luleå finns en familj som i fyra generationer varje dag avläst temperaturen.
  13. Utan vi har en nivå som är avläst utifrån en möjlighet att kunna konkurrera om en topp åtta-nivå.
  14. – Det hade funnits större möjligheter, även där bygger det på att paketet blir avläst med jämna mellanrum, avslutar Ibsén.
  15. Den nya lagen gäller från och med 1 oktober 2012 och innebär att alla elkunder ska kunna få sin elförbrukning avläst per timme.
  16. Rhesusapan är den tredje primaten, efter människan och schimpansen, som fått sitt DNA avläst in i minsta detalj av forskare.
  17. Ett avläst värde från en magnetkompass måste därför på de flesta platser på jorden räknas om för att vara användbart.
  18. Uddevalla kommun tillämpar ett system där gymnasieeleverna ges en tallrik ur en automat sedan de fått en del av sitt fingeravtryck avläst och slagit en kod.
  19. Om någon utomstående har avläst den ena strömmen med fotoner har polariseringen på dessa påverkats, vilket Alice och Bob då kan upptäcka.
  20. På maskiner med en modernare digital display (DRO) finns inte problemet med avläst dödgång utan det visade värdet överensstämmer med förflyttningen oavsett vilket håll som vrids.
  21. Tidalvolymen, antingen avläst i displayen eller inställd volym, multipliceras med andetagsfrekvensen och resulterar i minutvolymen, det vill säga den mängd luft patienten andas på en minut.
  22. Siffrorna är en mätare på det ekonomiska klimatet i världen och med det också Sverige, avläst i en annan statistik som också kom idag, varslen i oktober ökade till drygt 19500, den värsta siffran sedan november 1992.
  23. Hans seismografer var förutom för jordbävningsfenomenet även kortperiodiska pendlande apparaturer som avläste mikroseismiska vibrationer.
  24. Västmanlands köldrekord sattes under natten den 24 januari 1875, då Nora och Västerås avläste -36,5° kallt.
  25. 1944 blev Naimakka Sveriges nordligaste väderleksstation, det var Åke Sikavuopios föräldrar som avläste temperaturen var 3:e timme dygnet runt.
  26. Rådet upprättades år 2005 och efterföljde " Norsk språkråd" som upprättades 1972, som i sin tur avläste " Norsk språknemnd" som upprättades 1952.
  27. Deras reaktion gick så till, att man strutade det urinprov som skulle undersökas, på möss och avläste reaktionen på deras äggstockar efter fyra dygn.
  28. År 1994 introducerade Chaum det första röstningssystem där väljarna lade sina röster elektroniskt i vallokal kryptografiskt och därigenom verifiera att valarbetarna ändrade eller avläste någons enskilda röst.

Mina sökningar

Rensa mina sökord

Dagens namnsdag

 • Virginia
  Latinskt namn som betyder jungfru.

Mest sökta

föregående vecka
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2