Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Hur används ordet avspolning?

 1. - Nästa år kommer vi att rikta krav på att hamnar med upptag och avspolning av båtar har en reningsanläggning vid spolplatsen.

  Daglig dammsugning och avspolning av uteplatserna är bara en del av det extrajobb de boende fått lägga ner på grund av bygget.

  Åtta stationer med avslutande avspolning ingick och medan en del valde att inte streta emot kämpade andra för allt de var värda.

  Dessutom finns mögel, flagnande golvsocklar och ojämnheter i golvet som orsakar vattenpölar efter avspolning – problem som kräver renovering.

  Sommarens avsaknad på regn har gjort att gator och torg inne i Växjö centrum inte har fått någon naturlig avspolning den senaste tiden.

Not: Ordklasser och siffror hänvisar till synonymordboken överst. Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter, romaner, wikipedia och SVT.

Mer innehåll nedan
Fortsätt scrolla
Vill du föreslå ett nytt ord eller rapportera ett fel?

Rösta på användares bidrag

Är hinta en bra synonym till ordet tipsa?

Här kan du rösta på bidrag från andra användare. Dina röster hjälper oss att avgöra vilka bidrag som ska läggas till i ordboken.

Du kan ge bidraget en positiv, negativ eller blank röst. Du kan rösta på så många bidrag du vill. När du har röstat på ett bidrag kommer du automatiskt att få ett nytt bidrag att rösta på. Om det inte finns några fler bidrag att rösta på försvinner den här rutan.

Tack för att du hjälper oss att göra vår levande ordbok bättre!

Mina sökningar

  Dagens namnsdag

  Urban

  Latinskt namn med betydelsen artig, belevad eller stadsbo.

  Mest sökta

   Hur böjs avspolning?

   substantiv
   singularplural
   obestämd formbestämd formobestämd formbestämd form
   nominativen avspolningavspolningenavspolningaravspolningarna
   genitiven avspolningsavspolningensavspolningarsavspolningarnas