Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Synonymer till avstå från kravet på

Vill du föreslå ett nytt ord eller rapportera ett fel?
Mer innehåll nedan
Fortsätt scrolla

Hur används ordet avstå från kravet på?

 1. Han sade nämligen att om de lankesiska myndigheterna erbjuder dessa tre ting, och folket är tillfreds med ramen som de skall placeras i, så kan tigrarna tänka sig att avstå från kravet på en självständig stat.

  USA vill förmå den palestinske presidenten Mahmud Abbas att avstå från kravet på ett erkännande när generalförsamlingen öppnar den 20 september, skriver tidningen New York Times, som talat med regeringstjänstemän i Washington och med utländska diplomater.

Not: Ordklasser och siffror hänvisar till synonymordboken överst. Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter, romaner, wikipedia och SVT.

Rösta på användares bidrag

Är hinta en bra synonym till ordet tipsa?

Här kan du rösta på bidrag från andra användare. Dina röster hjälper oss att avgöra vilka bidrag som ska läggas till i ordboken.

Du kan ge bidraget en positiv, negativ eller blank röst. Du kan rösta på så många bidrag du vill. När du har röstat på ett bidrag kommer du automatiskt att få ett nytt bidrag att rösta på. Om det inte finns några fler bidrag att rösta på försvinner den här rutan.

Tack för att du hjälper oss att göra vår levande ordbok bättre!

Mina sökningar

  Dagens namnsdag

  Anneli

  Tysk variant av namn som Anne-Louise och Anna, från det hebreiska namnet Hannah: nåd eller benådad.

  Annika

  Tysk diminutivform av namnet Anna: lilla Anna. Kommer från det hebreiska namnet Hannah: nåd eller benådad.

  Besläktade namn: Annelie