/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till behäftad med fel

Mer innehåll nedan
/1004363/HBSynonymerMobilMid
Fortsätt scrolla
/1004363/HBSynonymerMobilBot

Är memetekel en synonym till omen?

Hur används ordet behäftad med fel?

  1. Hebreiskan är också behäftad med fel och någon gång skrivs den baklänges (!).
  2. Du kan alltså gå tillbaka till butiken med en vara som är behäftad med fel och få den lagad eller utbytt utan kostnad - under förutsättning att du inte orsakat felet själv.
  3. Om undersökningen ger vid handen att datorn är behäftad med fel som funnits redan vid köpet, skall den repareras utan kostnad.
  4. Och eftersom det handlar om ett fel som uppstått mindre än sex månader efter köpet ankommer det på Telia att bevisa att telefonen inte var behäftad med fel redan från början.
  5. Nämnden menar i sin bedömning att köparen inte kunnat visa att båten är behäftad med fel eller att den avviker från det som avtalats.
  6. Bakgrunden är en tvist om en sprillans ny bil som visat sig vara behäftad med fel.
  7. Det här här är ju en en undersökning så den är behäftad med fel, säger statsvetaren Henrik Ekengren Oscarsson till SVT Nyheter.
  8. En sådan motfordran som avses skulle exempelvis kunna uppkomma om en köpt vara, som blivit betald genom att ett löpande skuldebrev har upprättats, är behäftad med fel och köparen (gäldenären) därmed har rätt att kräva prisavdrag, förutsatt att omleverans eller avhjälpande inte kan göras gällande.
  9. Riksbyggen har köpt tillbaka detta hus men oron bland andra husägare finns nu att deras hus också kan vara behäftade med fel.
  10. Fyra av fem timmerlastbilar visade sig vara behäftade med fel då polisen i Kronobergs län i går kväll kontrollerade ett 50-tal transporter.
  11. Om man har tal behäftade med fel, dvs närmevärden, och utför aritmetiska beräkningar på dem blir naturligtvis även svaret behäftat med fel.

Mina sökningar

Rensa mina sökord

Dagens namnsdag

 • Barbro
  Svensk variant av det grekiska namnet Barbara: främling eller icke-grekisk kvinna.
 • Barbara
  Grekiskt namn som betyder främling eller icke-grekisk kvinna.

Mest sökta

föregående vecka
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2