/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till beröva friheten

Mer innehåll nedan
/1004363/HBSynonymerMobilMid
Fortsätt scrolla
/1004363/HBSynonymerMobilBot

Är memetekel en synonym till omen?

Hur används ordet beröva friheten?

  1. Kroppsvisitation får utföras i samband med att någon berövas friheten eller avlägsnas eller för att polisen misstänker att en person kan komma att utföra brott.
  2. 2. någon som skall häktas, anhållas eller annars med laga stöd berövas friheten försöker undkomma eller ordningsvakten annars möts av motstånd vid verkställandet av ett sådant frihetsberövande, 4. ordningsvakten med laga stöd skall avvisa eller avlägsna någon från ett visst område eller utrymme eller verkställa eller biträda vid kroppsvisitation, kroppsbesiktning eller annan liknande åtgärd, vid beslag eller annat omhändertagande av egendom eller vid sådan husrannsakan som avses i rättegångsbalken,
  3. I mordutredningen sitter totalt fyra personer berövade friheten.
  4. Samtliga sex män som i dag sitter berövade friheten i polisutredningen har omhäktats i olika omgångar och kommer troligen att bli det flera gånger till innan åklagarna är beredda att åtala dem.
  5. Men hon har berövats friheten mot sin vilja, säger rådman Fredrik Forssman.
  6. Läraren har förnekat brott och hävdat att pojken inte berövats friheten på ett olagligt sätt samt att det saknats brottsligt uppsåt.
  7. JO har startat flera utredningar om personer som anmälts försvunna för att anhöriga inte informerats om att de berövats friheten i brottsutredningar.
  8. Personer som berövats friheten där i samband med brottsutredning löper allvarlig risk att utsättas för be-handling som är oförenlig med Europa-konventionen, enligt regeringen.
  9. Barnens låga ålder vid gärningen, att det är pappan som utsatt dem för brott och den långa tiden de berövades friheten har vägts in i skadeståndsdelen.
  10. Den första häktningsförhandlingen efter frihetsberövande ska varit begärd senast kl 12 tredje dagen efter det den misstänkte anhållits, varpå häktningsförhandling måste hållas utan dröjsmål och senast fyra dygn efter att den misstänkte greps eller anhållningsbeslutet verkställdes, d.v.s. från det att han i realiteten berövades friheten.
  11. Ausonius har varit berövad friheten i 16 år.
  12. Mannen var berövad friheten som anhållen och häktad mellan oktober 2012 och januari 2013.
  13. Mannen var berövad friheten som anhållen och häktad i sex veckor vid årsskiftet 2011/2012.
  14. – Det värsta är att man är berövad friheten och är utestängd från samhället helt och hållet.
  15. – Det värsta är att man är berövad friheten och är utstängd från samhället helt och hållet.
  16. Han satte också handbojor på tårna och kvinnan blev berövad friheten i åtminstonde 15-20 minuter, enligt åtalet.
  17. Det handlar om att det finns uppgifter om att målsäganden blivit berövad friheten i anslutning till misstanken om grov våldtäkt, säger åklagare Lars Johansson till tidningen.
  18. Men hon har berövats friheten mot sin vilja, säger rådman Fredrik Forssman.
  19. Läraren har förnekat brott och hävdat att pojken inte berövats friheten på ett olagligt sätt samt att det saknats brottsligt uppsåt.
  20. JO har startat flera utredningar om personer som anmälts försvunna för att anhöriga inte informerats om att de berövats friheten i brottsutredningar.
  21. Personer som berövats friheten där i samband med brottsutredning löper allvarlig risk att utsättas för be-handling som är oförenlig med Europa-konventionen, enligt regeringen.

Mina sökningar

Rensa mina sökord

Dagens namnsdag

 • Barbro
  Svensk variant av det grekiska namnet Barbara: främling eller icke-grekisk kvinna.
 • Barbara
  Grekiskt namn som betyder främling eller icke-grekisk kvinna.

Mest sökta

föregående vecka
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2