Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Synonymer till berövande

Visar resultat för berövande, menade du beröva?

Vill du föreslå ett nytt ord eller rapportera ett fel?
Mer innehåll nedan
Fortsätt scrolla

Hur används ordet berövande?

 1. Under nyårsnatten utsattes en man i 30-årsåldern för misshandel, rån, olaga frihets berövande och grovt olaga hot i Hammarstrand.

  Efter anslutningen inleddes diskriminering, berövande och förföljelse av judar och andra marginaliserade grupper och många flydde landet.

  Men FN-gruppen uppmanar i sin rapport Storbritannien och Sverige att upphöra med vad de beskriver som berövande av Assanges frihet.

  FN-gruppen uppmanar i sin rapport Storbritannien och Sverige att upphöra med vad de beskriver som berövande av Assanges frihet, rapporterar nyhetsbyrån Reuters.

  Han släpptes för fyra år sedan, men fick sedan ett separat fyraårigt straff för ” berövande av politiska rättigheter ” i den nordliga regionen inre Mongoliet.

Not: Ordklasser och siffror hänvisar till synonymordboken överst. Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter, romaner, wikipedia och SVT.

Rösta på användares bidrag

Är bleke en bra synonym till ordet lugn?

Här kan du rösta på bidrag från andra användare. Dina röster hjälper oss att avgöra vilka bidrag som ska läggas till i ordboken.

Du kan ge bidraget en positiv, negativ eller blank röst. Du kan rösta på så många bidrag du vill. När du har röstat på ett bidrag kommer du automatiskt att få ett nytt bidrag att rösta på. Om det inte finns några fler bidrag att rösta på försvinner den här rutan.

Tack för att du hjälper oss att göra vår levande ordbok bättre!

Mina sökningar

  Dagens namnsdag

  Elvira

  Sannolikt ett spanskt namn med betydelsen den vita. Andra ursprung kan vara arabiska eller tyska. Även västgotiska med betydelsen pigg och tillförlitlig

  Albin

  Latinskt namn som betyder vit eller den ljuse.

  Besläktade namn: Alvin, Elvie, Elva, Elvi, Elvy

  Mest sökta