/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Visar resultat för berövande, menade du beröva?

Synonymer till berövande

Hur upplevde du uppläsningen av berövande?

eller

Liknande ord till berövande

/1004363/HBSynonymerMobilMid

Är jolm en synonym till lank?

Hur används ordet berövande?

  1. Under nyårsnatten utsattes en man i 30-årsåldern för misshandel, rån, olaga frihets berövande och grovt olaga hot i Hammarstrand.
  2. Efter anslutningen inleddes diskriminering, berövande och förföljelse av judar och andra marginaliserade grupper och många flydde landet.
  3. Men FN-gruppen uppmanar i sin rapport Storbritannien och Sverige att upphöra med vad de beskriver som berövande av Assanges frihet.
  4. FN-gruppen uppmanar i sin rapport Storbritannien och Sverige att upphöra med vad de beskriver som berövande av Assanges frihet, rapporterar nyhetsbyrån Reuters.
  5. Han släpptes för fyra år sedan, men fick sedan ett separat fyraårigt straff för ” berövande av politiska rättigheter ” i den nordliga regionen inre Mongoliet.
  6. Skendränkning, tvångsmatning och berövande av sömn – tre saker misstänkta terrorister kunde utsättas för i samband med förhör kring terrordåden på Manhattan 11 september 2001.
  7. Det är uppenbart att skyddet för palestinier minskar genom godtyckligt berövande av liv, godtyckliga frihetsberövanden av politiska aktivister eller sympatisörer, begränsningar i yttrande-och föreningsfriheten och övergrepp från säkerhetsstyrkorna.
  8. Det finns också tecken på att extremt mycket för tidig födsel, väldigt låg födelsevikt, extrem vanskötsel under första levnadsåret, misshandel under första levnadsåret och totalt berövande av social kontakt kan öka risken.
  9. – Relationen till djuren kan motverka de effekter som berövandet av hudkontakt medför under pandemin.
  10. -Vi hade en fånge i en isolerings-cell... vi terroriserade honom, sade Graner och syftade på berövandet av sömn och mat.
  11. Andra, ringare berövanden eller inskränkningar av friheten (tvångsåtgärder) som utdöms för civila brott kan vara skyddstillsyn, samhällstjänst, och intensivövervakning med fotboja.
/1004363/HBSynonymerMobilBot

Dagens namnsdag 2022-06-28

 • Leo
  Latinskt namn med betydelsen lejon.
 • Besläktade namn: Leon

Mina sökningar

Rensa mina sökord

Mest sökta

föregående vecka
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2