Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Synonymer till beskyllde

Visar resultat för beskyllde, menade du beskylla?

Synonymer till beskyllde

Användarnas bidrag

se beskylla
Vill du föreslå ett nytt ord eller rapportera ett fel?
Mer innehåll nedan
Fortsätt scrolla

Hur används ordet beskyllde?

 1. De båda länderna beskyllde varandra för stängningen av industrizonen.

  Tankesmedjan Brookings Benjamin Wittes beskyllde President Obama för att försöka ställa sig på sina kritikers sida utan att göra sig av med drönarna.

  När den olycksaliga kraschen nådde medierna beskyllde både SL och tågoperatören Arriva felaktigt städaren för att ha stulit tåget.

  Gibraltars regeringschef Fabian Picardo beskyllde den spanska regeringen för att skapa en konflikt för att avleda uppmärksamheten från korruptionsanklagelserna mot regeringspartiet Partido Popular.

  Letten Ernests Gulbis beskyllde tidigare i år de fyra stora stjärnorna för att var tråkiga och fick medhåll av forne världsettan John McEnroe.

Not: Ordklasser och siffror hänvisar till synonymordboken överst. Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter, romaner, wikipedia och SVT.

Rösta på användares bidrag

Är hinta en bra synonym till ordet tipsa?

Här kan du rösta på bidrag från andra användare. Dina röster hjälper oss att avgöra vilka bidrag som ska läggas till i ordboken.

Du kan ge bidraget en positiv, negativ eller blank röst. Du kan rösta på så många bidrag du vill. När du har röstat på ett bidrag kommer du automatiskt att få ett nytt bidrag att rösta på. Om det inte finns några fler bidrag att rösta på försvinner den här rutan.

Tack för att du hjälper oss att göra vår levande ordbok bättre!

Mina sökningar

  Dagens namnsdag

  Tiburtius

  Latinskt släktnamn som betyder man från Tibur.