/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till betalningsmottagare

Hur upplevde du uppläsningen av betalningsmottagare?

eller
Mer innehåll nedan
/1004363/HBSynonymerMobilMid
Fortsätt scrolla

betalningsmottagare är sammansatt av

/1004363/HBSynonymerMobilBot

Är memetekel en synonym till omen?

Hur används ordet betalningsmottagare?

  1. Där skall finnas datum, det betalande företagets namn, betalningsmottagare och momsbelopp bland annat.
  2. De tyckte att det var konstigt att betalningsmottagare på fakturorna var ett företag, men att kontot stod på en privatperson.
  3. När jag i december fick en faktura för underskrift på 17,5 miljoner kronor och där det stod betalningsmottagare S44 plan 6 trodde jag att den gällde den stora ombyggnaden av huvudkontoret och skrev därför på den.
  4. Koalitionsarbetet innebär att polisen förser bankerna med information om betalningsmottagare som står bakom kända Internetsidor som sprider barnpornografiskt material.
  5. En betalningsmottagare får inte ta ut en avgift när en konsument betalar för en tjänst eller vara men det finns samtidigt ingenting som hindrar en förmedlare av betalningen att ta ut en avgift.
  6. Det är tillgängligt för både betalare och betalningsmottagare.
  7. Han ska även ha rekryterat andra personer till att bli betalningsmottagare.
  8. I till exempel Danmark har alla betalningsmottagare en skyldighet att hantera kontanter.
  9. I Danmark har betalningsmottagare, som banker, en laglig skyldighet att ta emot kontanter.
  10. I till exempel Danmark är det lag på att alla betalningsmottagare har en skyldighet att ta emot kontanter.
  11. Mannen ska ha visat säljaren en betalningsbekräftelse i sin mobil som stämde överens med betalningsmottagare och det överenskomna beloppet.
  12. Förundersökningen är närmare 3 000 sidor och åtal väntas snart vara väckt mot de som agerat betalningsmottagare åt Företagsopinion.
  13. Det var vid tolv tillfällen under 2018 som kvinnan själva ändrade, eller vilseledde någon annan att ändra, betalningsmottagare på fakturor.
  14. Uppgifter om betalningsmottagare och belopp är redan ifyllda och konsumenten behöver bara välja konto och genomföra betalningen.
  15. Det handlar till exempel om krypterade mejl och att man anlitat ett stort antal personer som betalningsmottagare, medan andra hanterat leveranserna.
  16. I den nya lagen föreskrivs att en betalningsmottagare inte får ta ut någon avgift av betalaren vid användning av ett kontokort.
  17. På fakturorna står en enskild firma som betalningsmottagare och än så länge har tre yngre män häktats på sannolika skäl misstänka för grovt fordringsbedrägeri.
  18. Det handelsbolag som står som betalningsmottagare är registrerat på en adress i Eskilstuna, och saknar både F-skattsedel och är inte momsregistrerat enligt Skatteverket.
  19. Som betalningsmottagare står företaget Intend Park, ett företag som står med på Svensk Handels varningslista över företag som fått mycket klagomål och bedöms som oseriösa.
  20. Den omfattande förundersökningen, på närmare 3 000 sidor, innehåller också misstanke om grovt penningtvättbrott mot San Fransokyo AB, som agerat betalningsmottagare åt Nummerupplysningen, Bolagsupplysningen och Företagsopinion.
  21. Bankgirosystemet är ett system för överföring (girering) av pengar till betalningsmottagare, som är systemets kunder, genom de banker som är anslutna till systemet.
  22. 57-åringen har enligt domen via sina konton i Sverige förmedlat flera miljarder kronor från affärsidkare i Iran som sedan betalts ut till olika betalningsmottagare över hela världen.
  23. Som en följd av domen mot de åtalade, upprättade någon en hemsida liknande Radiotjänsts hemsida, som uppmanar allmänheten att betala en allmän internetavgift, där Advokatbyrån Danowsky & Partners bankgironummer anges som betalningsmottagare.
  24. Vid användande av referensnummer kan inte skriftliga meddelanden ges på inbetalningskortet till betalningsmottagaren.
  25. När svenskar skickade postgiroblanketter till banken för att betala räkningar, skickade amerikanerna checkar till betalningsmottagaren.
  26. Intresset av trygghet i omsättningen gör det angeläget att betalningsmottagaren kan utgå från att betalningen är slutlig.
  27. Ännu en nackdel är att e-fakturan är tekniskt knuten till betalningsmottagaren, vilket traditionella fakturor inte är.
  28. Om man vid tillämpning av rättsreglerna om condictio indebiti stannar för att i visst fall betalningsmottagaren får behålla vad som erlagts, uppkommer den effekten att betalningsmottagaren på betalarens bekostnad erhåller ett belopp som han egentligen inte hade rätt till.
  29. Om ett inbetalningskort inte innehåller referensnummer får betalningsmottagaren en kopia av inbetalningskortet, och kan då se eventuella skriftliga meddelanden.
  30. Vill innehavaren betala med den ska innehavaren på baksidan av växeln skriva överlåtes på samt namnet på betalningsmottagaren och skriva under den.
  31. Referensnumret innehåller vanligen uppgift om fakturanummer och/eller kundnummer, och syftar till att betalningsmottagaren ska kunna automatisera registrering och bokföring av inbetalningar.
  32. Dessa kom att fungera som sedlar, trots att de var ställda på den förste innehavaren och måste överlåtas till betalningsmottagaren vid varje transaktion (de hade därför blanka frånsidor).
  33. En kvinna i 40-årsåldern ska ha lurat till sig 79 914 kronor från sin arbetsgivare inom Kungsörs kommun, genom att byta ut betalningsmottagaren på tolv fakturor som skulle betalas, mot sitt eget bankgironummer.
  34. Skatt är en lagstadgad skyldighet att betala ett belopp till staten eller annat samhällsorgan, som åläggs fysisk person eller juridisk person utifrån dennes förehavanden, utan direkt koppling till motprestationer från betalningsmottagaren.

Mina sökningar

Rensa mina sökord

Dagens namnsdag

 • Anders
  Svensk variant av det grekiska namnet Andreas: man eller manlig.
 • Andreas
  Grekiskt namn som betyder man eller manlig.
Besläktade namn: Nanne, Antti, Antero, Ante, Andy, Andris, Andrew, Andres, Andrej, Andras

Mest sökta

föregående vecka

Hur böjs betalningsmottagare?

substantiv
singular plural
obestämd form bestämd form obestämd form bestämd form
nominativ en betalningsmottagare betalningsmottagaren betalningsmottagare betalningsmottagarna
genitiv en betalningsmottagares betalningsmottagarens betalningsmottagares betalningsmottagarnas
Syns inte alla böjningar? Svep med fingret över tabellen.
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2