Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Synonymer till bevilja inträde

Vill du föreslå ett nytt ord eller rapportera ett fel?

Hur används ordet bevilja inträde?

 1. För att beviljas inträde i Svenska Fotbollförbundet och Riksidrottsförbundet bytte man klubben därför namn till BK Olympic.

  Människor som inte döpts med full nedsänkning i Jesus namn måste ovillkorligen döpas i namnet Jesus för att beviljas inträde som medlem.

  Om och när Kazakstan beviljas inträde i Europarådet kommer även dess nationella radio-och tv-företag att kunna beviljas aktivt medlemskap i EBU.

  Det är idrottens högst beslutande organ och de kommer bland annat ta beslut om vilka nya idrotter och förbund som kommer beviljas inträde i Riksidrottsförbundet, men också om några ska ut.

  Inkvisitionen hade beviljats inträde i Indien 1540.

Not: Ordklasser och siffror hänvisar till synonymordboken överst. Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter, romaner, wikipedia och SVT.

Mer innehåll nedan
Fortsätt scrolla

Rösta på användares bidrag

Är hinta en bra synonym till ordet tipsa?

Här kan du rösta på bidrag från andra användare. Dina röster hjälper oss att avgöra vilka bidrag som ska läggas till i ordboken.

Du kan ge bidraget en positiv, negativ eller blank röst. Du kan rösta på så många bidrag du vill. När du har röstat på ett bidrag kommer du automatiskt att få ett nytt bidrag att rösta på. Om det inte finns några fler bidrag att rösta på försvinner den här rutan.

Tack för att du hjälper oss att göra vår levande ordbok bättre!

Mina sökningar

  Dagens namnsdag

  Desideria

  Latinskt namn med betydelsen önskad.

  Desirée

  Fransk form av det latinska namnet Desideria: önskad.

  Mest sökta