/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till bli flytande

Mer innehåll nedan
/1004363/HBSynonymerMobilMid
Fortsätt scrolla
/1004363/HBSynonymerMobilBot

Är överrock en synonym till aba?

Hur används ordet bli flytande?

  1. För att naturgasen ska bli flytande, kyls den ner till -163 grader.
  2. Första steget är ett kollektivhus för tre studenter men fortsättningen kan bli flytande bostadsområden i Sundsvall.
  3. Sublimering är när ett tillstånd ändras från fast till gas utan att bli flytande.
  4. I de flesta fall växer gungfly utåt från stranden men kan sedan lossna och bli flytande fritt i sjön.
  5. John Cassavetes accepterade erbjudanet för att bli flytande igen efter de två motgångar efter varandra som han just hade utstått.
  6. Men på grund av den temperaturtåliga formeln för chokladen blev det bara en kladdig gegga som inte kunde bli flytande vid någon temperatur.
  7. De flesta, för att inte säga alla, invandrare vill även bli flytande i finska eftersom det är det dominanta språket i det finländska samhället.
  8. Det följdes under kommande årtionden av att ett stort antal länder i världen gjorde samma sak, det vill säga lät sin valuta bli " flytande".
  9. Vid gjutningsförberedelserna behövde runt 30 tyska (30 i Sverige så kallade m³fub) furu eller granvirke förbrännas, för att metallen säkert skulle kunna bli flytande.
  10. Vi kommer ju naturligtvis att hjälpa till, men det kommer ju inte att bli flytande, utan då lägger man in schemat och sedan tror vi att informationen fortfarande kommer att gå ut via telefon.
  11. Ursprungligen var SDR definierad som värdet på 0.888671 g guld, vid tiden identiskt med en USA-dollar, men senare tilläts USD bli flytande och annan hårdvaluta behövdes, så en valutakorg blev valet.
  12. Han tillhörde visserligen en finlandssvensk adelssläkt med svenska som modersmål, men han hade lärt sig finska i sitt barndomshem av tjänstefolk och allmoge och sedermera lärt sig bli flytande på finska både muntligt och skriftligt.
  13. Ett stearinljus av hög kvalitet kännetecknas av att veken brinner med en låga som är stor, stabil och inte sotar samt att stearinet inte rinner över kanten utan brinner upp utan att bli flytande i ljusets skål.

Mina sökningar

Rensa mina sökord

Dagens namnsdag

 • Angelika
  Latinskt namn som betyder änglalik.
 • Angela
  Italienskt namn som betyder ängel. Även en kortform av det latinska namnet Angelika: änglalik.
Besläktade namn: Angelina

Mest sökta

föregående vecka
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2