Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Synonymer till bli hindrad

Vill du föreslå ett nytt ord eller rapportera ett fel?
Mer innehåll nedan
Fortsätt scrolla

Hur används ordet bli hindrad?

 1. Frysta tillgångar och att bli hindrad från att resa är bara några få exempel, utöver smutskastningskampanjer i media, gripanden och långdragna rättegångar.

  -Kan det finnas en möjlighet att få fram mer pengar så vill man inte bli hindrad av en stupstock men någon typ av regler ser jag att vi måste införa, säger Håkan Pettersson, förhandlingschef Kommunal 33.

  Göthe Knutson deltog mycket aktivt för Sveriges roll inom Europeiska unionen (EU), och rekommenderade Moderata samlingspartiets riksdagsgrupp att dåvarande ordföranden i Svenska Kommunalarbetarförbundet, Lillemor Arvidsson, inte skulle bli hindrad av Moderata samlingspartiet ifrån eventuell utnämning till landshövding efter uttalande av Lillemor Arvidsson i samband med folkomröstningen år 1994 om att Sverige borde söka anslutning till Europeiska unionen, vilket Knutson ansåg påverkade utgången av folkomröstningen.

Not: Ordklasser och siffror hänvisar till synonymordboken överst. Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter, romaner, wikipedia och SVT.

Rösta på användares bidrag

Är hinta en bra synonym till ordet tipsa?

Här kan du rösta på bidrag från andra användare. Dina röster hjälper oss att avgöra vilka bidrag som ska läggas till i ordboken.

Du kan ge bidraget en positiv, negativ eller blank röst. Du kan rösta på så många bidrag du vill. När du har röstat på ett bidrag kommer du automatiskt att få ett nytt bidrag att rösta på. Om det inte finns några fler bidrag att rösta på försvinner den här rutan.

Tack för att du hjälper oss att göra vår levande ordbok bättre!

Mina sökningar

  Dagens namnsdag

  Vega

  Latinsk variant av det arabiska namnet al-Waki, som är namnet på en stjärna i Lyrans stjärnbild.