Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Vill du föreslå ett nytt ord eller rapportera ett fel?

Hur används ordet bli mer omfattande?

 1. Förutom att informationen, med turistnäringens medverkan, bör bli mer omfattande börjar det bli dags att utreda vilka begränsningar i allemansrätten som kan och bör göras.

  Utvärderingarna, inte minst av resultaten, bör dock bli mer omfattande - på alla nivåer.

  För dem som befinner sig i riskzonen med sitt drickande kan inköpen bli mer omfattande och mer frekventa när de inte märks lika mycket i plånboken.

  Orsaken var att grävningarna i området behövde bli mer omfattande än beräknat.

  Förstörelsen befaras bli mer omfattande än efter orkanen Charley i fjol, som med skador för 15 miljarder dollar blev den näst dyraste orkanen hittills i USA:s historia.

Not: Ordklasser och siffror hänvisar till synonymordboken överst. Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter, romaner, wikipedia och SVT.

Mer innehåll nedan
Fortsätt scrolla

Rösta på användares bidrag

Är hinta en bra synonym till ordet tipsa?

Här kan du rösta på bidrag från andra användare. Dina röster hjälper oss att avgöra vilka bidrag som ska läggas till i ordboken.

Du kan ge bidraget en positiv, negativ eller blank röst. Du kan rösta på så många bidrag du vill. När du har röstat på ett bidrag kommer du automatiskt att få ett nytt bidrag att rösta på. Om det inte finns några fler bidrag att rösta på försvinner den här rutan.

Tack för att du hjälper oss att göra vår levande ordbok bättre!

Mina sökningar

  Dagens namnsdag

  Urban

  Latinskt namn med betydelsen artig, belevad eller stadsbo.

  Mest sökta