Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Synonymer till bombanfall

Vill du föreslå ett nytt ord eller rapportera ett fel?
Mer innehåll nedan
Fortsätt scrolla

Hur används ordet bombanfall?

 1. Frankrikes utrikesdepartement meddelade i dag att Frankrike motsätter sig varje avbrott av Natos bombanfall mot Libyen.

  Uppgifterna om bombanfall kom efter det att en beväpnad grupp sade sig ha besegrat regeringstrupper vid strider omkring tio mil norr om huvudstaden.

  Ett hus som blivit känt på sociala nätsidor eftersom det tydligen ser ut som Hitler har tydligen också tagit sig igenom ett av Luftwaffes bombanfall oskadd.

  De åtta månadernas flygövervakning och bombanfall har kostat på och vid ett möte på onsdagen var det tänkt att Nato skulle klubba igenom ett tillbakadragande innan sista oktober.

  Tidigare kom uppgifter om att bombanfall mot staden Bregas hamn var avsedda att skrämma bort oppositionen som slåss mot ledaren Muammar Khaddafi.

Not: Ordklasser och siffror hänvisar till synonymordboken överst. Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter, romaner, wikipedia och SVT.

Rösta på användares bidrag

Är hinta en bra synonym till ordet tipsa?

Här kan du rösta på bidrag från andra användare. Dina röster hjälper oss att avgöra vilka bidrag som ska läggas till i ordboken.

Du kan ge bidraget en positiv, negativ eller blank röst. Du kan rösta på så många bidrag du vill. När du har röstat på ett bidrag kommer du automatiskt att få ett nytt bidrag att rösta på. Om det inte finns några fler bidrag att rösta på försvinner den här rutan.

Tack för att du hjälper oss att göra vår levande ordbok bättre!

Mina sökningar

  Dagens namnsdag

  Vega

  Latinsk variant av det arabiska namnet al-Waki, som är namnet på en stjärna i Lyrans stjärnbild.

  Hur böjs bombanfall?

  substantiv
  singularplural
  obestämd formbestämd formobestämd formbestämd form
  nominativett bombanfallbombanfalletbombanfallbombanfallen
  genitivett bombanfallsbombanfalletsbombanfallsbombanfallens