Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Vill du föreslå ett nytt ord eller rapportera ett fel?

Hur används ordet bortdomnande?

  1. Effekten ska enligt marknadsföringen likna den olagliga drogens, och den amerikanska tillverkaren har till och med adderat något som ska ge en bortdomnande känsla i halsen, för att göra upplevelsen så snarlik som möjligt.

    Hon berättar att hon inte längre kan gå i trappor utan att bli väldigt andfådd och att hon inte kan träna eftersom hon inte får tillräckligt med syre.Dalias nerver i ansiktet har också skadats, vissa delar är som bortdomnande och hon har tappat känseln i flera av sina tänder.

Not: Ordklasser och siffror hänvisar till synonymordboken överst. Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter, romaner, wikipedia och SVT.

Mer innehåll nedan
Fortsätt scrolla

Rösta på användares bidrag

Är hinta en bra synonym till ordet tipsa?

Här kan du rösta på bidrag från andra användare. Dina röster hjälper oss att avgöra vilka bidrag som ska läggas till i ordboken.

Du kan ge bidraget en positiv, negativ eller blank röst. Du kan rösta på så många bidrag du vill. När du har röstat på ett bidrag kommer du automatiskt att få ett nytt bidrag att rösta på. Om det inte finns några fler bidrag att rösta på försvinner den här rutan.

Tack för att du hjälper oss att göra vår levande ordbok bättre!

Mina sökningar

    Dagens namnsdag

    Inget namn

    Mest sökta