/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till bukta sig

Mer innehåll nedan
/1004363/HBSynonymerMobilMid
Fortsätt scrolla
/1004363/HBSynonymerMobilBot

Är memetekel en synonym till omen?

Hur används ordet bukta sig?

  1. Där syns även hur ljuset ändras mellan tagningarna, hur en sjö går från att vara ljus till mörk och hur takplåten på ett hus hinner bukta sig lite.
  2. Värmen från ljuset får plasten att bukta sig inåt.
  3. Fiberriktningen har stor betydelse för kvaliteten på slutprodukten, bl a styr det papperets tendens att bukta sig i den ena eller andra riktningen.
  4. Skivorna hade en benägenhet att bukta sig och vid avspelning var det vanligt, att man på centrumaxeln ovanpå skivan trädde gummipackningen från en dåtida vichyvattenflaska.
  5. Att bunta ihop de och kalla dem terrorister är oacceptabelt, säger Roger Haddad.
  6. Och varför bunta ihop rika stater som Singapore med utfattiga länder som Mozambique?
  7. Ja BRIC var länge ett populärt begrepp men det är farligt att bunta ihop så olika ekonomier på det sättet!
  8. Jag tror man får se det på två olika sätt, man behöver inte bunta ihop spelar-Henke med tränar-Henke.
  9. Det kan vara riskfyllt att bunta ihop dem med SD för att det kan legitimera dem, men eventuellt försöker de rödgröna.
  10. Det är ett annat sätt att vara professionell att kunna bunta ihop någon som agerar dumt eller är aggressiv, menar Linus.
  11. Senare kom häst-och traktordragna självbindare som rationaliserade skördearbetet genom att maskinellt skära av spannmålen och bunta ihop till kärvar.
  12. Ibland är det praktiskt att bunta ihop ett antal länder men olikheterna är ofta större än likheterna, säger den tidigare kulturkorrespondenten Gunnar Bolin.
  13. Om man tittar på personer med Downs syndrom så är alla individer, och det är svårt att bunta ihop olika grupper och behov.
  14. Tulpanerna som Rolf packar idag har tagit ungefär tre veckor att driva upp och det är många tulpaner att plocka och bunta ihop.
  15. Två företag går ihop och investerar tillsammans 50 miljoner kronor för att ta fram skogsmaskiner som kan skörda, hantera och bunta ihop röjningsskog och klenträd.
  16. Andra metoder för att bunta ihop kabel och ledning säkert, halv-eller permanent är med snörning, knopar som kirurgknop eller annan knop, kardborreband, transportband, twistband, metallspännen eller annan kabelhantering.
  17. – Ansvarslöst av Malmö stad att ge pengar till en sådan här låtsas-hittepå-lekstuga där man ska spela in saker och bunta ihop dem när själva ljudupplevelsen av en stad är när man rör sig genom stan.
  18. ” Genom att bunta ihop människor som lever med hiv i andra klassens bostäder, långt ifrån sjukhus, samhällsservice och arbeten, har regeringen i praktiken skapat en aids-koloni ”, säger Shiba Phurailatpam från ett nätverk av hivsmittade i Asien-Stillahavsområdet.
  19. Istället skulle det buntas ihop med sydsamiska.
  20. Ungdomar som inte behärskar det svenska språket buntas ihop och känner sig utanför.
  21. Han förstår inte varför människor som är äldre eller funktionsnedsatta måste buntas ihop som ” brukare ”.
  22. Jag vänder mig emot och reagerar skarpt mot att buntas ihop med ” män som ska skärpa sig ”.
  23. – Vi vill inte buntas ihop med två verksamheter som har en hemkunskapsroll (stadshistoriskt museum och kommunalt bildarkiv).
  24. ” Då blir det som att allas julklappar, födelsedags-, förlovnings-, årsdag-, bröllops-och examenspresenter buntas ihop till en enda (present).
  25. För anledning till att partierna spritt ut sig i tre grupper är just att de inte vill buntas ihop.
  26. Detta betyder att de demonstranter som agerar fredligt i Portland riskerar att buntas ihop med de som använder sig av våld.
  27. Presidenten förklarade att angrepp på journalister måste hanteras med särskild hänsyn från samhällets sida och inte buntas ihop med andra brott.
  28. Filamenten buntas ihop till fibrer som vävs till kolfibermattor, vars egenskaper kan modifieras genom invävda fibrer av exempelvis titan.
  29. Han är kritisk mot att personer med kognitiva funktionsnedsättningar som till exempel autism eller aspergers buntas ihop med personer med fysiska funktionsnedsättningar.
  30. – Jag vill inte buntas ihop med dem och driva den här frågan, men det är möjligt att jag gör det efter valet.
  31. En sådan finess är att inkomna och skickade meddelanden som hör samman " buntas ihop" så att de bildar konversationer (Conversation views).
  32. Undantaget är några få travar med rariteter eller samlingar av enskilda artister som istället buntas ihop till boxar och läggs ut på auktionssajten Tradera.
  33. Det fanns flera organisationer, som Mackenzie-Papineau bataljonen, John Browns luftvärnsbatteri och andra som tillsammans ibland buntas ihop med Abraham Lincoln Brigaden.
  34. Kritiker menar att romer och resande stigmatiseras och buntas ihop som en enda grupp, dessutom kriminell, och EU utreder om massutvisningarna strider mot unionens regler om fri rörlighet.
  35. Arga, glada och nervösa tweets urskiljs av en superdator, buntas ihop och resultatet blir en värmekarta där geografisk position och den dominerande känslostämningen syns på en värmeliknande karta.

Mina sökningar

Rensa mina sökord

Dagens namnsdag

 • Barbro
  Svensk variant av det grekiska namnet Barbara: främling eller icke-grekisk kvinna.
 • Barbara
  Grekiskt namn som betyder främling eller icke-grekisk kvinna.

Mest sökta

föregående vecka
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2