/1004363/HBSynonymerPanorama
/1004363/HBSynonymerMobilTop

Synonymer till bura in

Mer innehåll nedan
/1004363/HBSynonymerMobilMid
Fortsätt scrolla
/1004363/HBSynonymerMobilBot

Är memetekel en synonym till omen?

Hur används ordet bura in?

  1. De nya makthavarna måste gå balansgång: ta avstånd från salafisternas våld men inte bura in sina motståndare för deras åsikters skull.
  2. Att bura in nyckelpersonerna i de kriminella nätverken är av största betydelse för att luckra upp gängen och störa ut deras verksamhet.
  3. Då utnyttjade president Alexander Lukasjenko fredliga protester på valdagen till att bura in stora delar av oppositionen.
  4. Att lyckas bura in de kraftigt beväpnade ligor som styrde Haitis största kåkstad Cité Soleil var en av få framgångar för Haitis regering.
  5. Jag förklarade att barnmisshandel bevisligen förelåg och bad dem bura in Josef någonstans tills det lyckades mig att få en ny bostad för Linus och mig.
  6. Istället för att som annars bura in demonstranterna uppstod i stället en motdemonstration som hyllade ordförande Mao.
  7. Först står det klart för alla vad som hänt och polisen gör sig redo att bura in den skyldige.
  8. Inte om att fälla trettonåringar som laddar ned Crazy Frog eller att bura in föräldrarna för att de ser på Lost i datorn.
  9. Töm hela landet Sverige på dessa banditer och bura in dem.
  10. -Det är ju så att guvernörerna går till val på att bura in sådana personer.
  11. Invandringsfrågan lyftes även där hon kritiserade Donald Trump för att ” bura in barn och slita sönder familjer ”.
  12. – Boende hängde ut genom fönster och balkonger och skrek att vi skulle bura in de här kriminella.
  13. Det handlar bland annat om att bura in maskinerna och sätta upp rörelsevakter som stoppar maskinerna om någon kliver in i dem.
  14. Det finns inga genvägar, utan det handlar om att bura in en efter en som utför den här typen av brott, sade Morgan Johansson (S), justitieminister.
  15. De beordrar därmed roboten som har Spindelmannen låst i ett hårt grepp att ta med honom till deras gömställe och bura in honom.
  16. De återgärder som landets bowlinghallar nu får 2 år på sig att återgärda kretsar kring att bura in maskinerna så att man inte kan krypa in och under rörliga delar, kugghjul och remmar.
  17. – Den information som jag har räcker för min del, vi måste bura in dem som begår brott och vi måste också förebygga brott genom olika sociala insatser och vi måste skärpa lagstiftning för till exempel sexualbrott.
  18. Under 1920-talet tvingades svensk polis ofta rycka ut med sin piketbil till gamla stadion vid Valhallavägen för att skilja slagskämparna åt och bura in personer som börjat matchen med att dricka sig fulla på något ölkafé under matcher mellan AIK och Djurgårdens IF, och 1927 stormade AIK-anhängare planen sedan skotska Airdrieonians FC gjort ett mål i slutminuterna.
  19. De måste buras in, och det är en statlig angelägenhet.
  20. Dessa personer, dessa engelska supportrar, måste hittas, straffas och buras in.
  21. De var så trötta på dem, ville att alla skulle buras in.
  22. En terrorist som ska buras in på livstid, eller bara någon som råkade känna en självmordsbombare?
  23. – Ska man klara kampen mot den organiserade brottsligheten måste de mest brottsaktiva individerna buras in, sade han.
  24. – Ingen välkomnar Göteborgspolisens insatser mer än jag och ingen blir gladare än jag om busarna buras in.
  25. Detta är Hakus teknik som innebär att fienden buras in i ett stort glasrum med speglar av is.
  26. Allra längst vill hon att den 22-årige mannen, som bland annat är misstänkt för tre grova vapenbrott, ska buras in.
  27. Det förebygger man genom att ändra vapenlagarna och häktningsreglerna så att personer med illegala vapen effektivt kan buras in, säger Lindgren.
  28. Spökena buras in bakom galler, balkonger och fönsterrutor som naturligt finns i miljön, och det är inte längre frivilligt att gå ut bland besökarna.
  29. I onsdags hölls ett möte mellan Sveriges Radio och Örebro kommun för att se över om, hur och var Musikhjälpens reportrar ska kunna buras in.
  30. Iñaki Urdangarin riskerar upp till 19 års fängelse, medan prinsessan beskrivs som en passiv medbrottsling och därför som högst kan buras in i 4 år.
  31. -Jag tror att de flesta vill att morden ska klaras upp och att en del kan utmana sin egen rädsla, men då vill man ju att det ska tas emot på ett bra sätt, att det ska leda till resultat och att den skyldige ska buras in.

Mina sökningar

Rensa mina sökord

Dagens namnsdag

 • Barbro
  Svensk variant av det grekiska namnet Barbara: främling eller icke-grekisk kvinna.
 • Barbara
  Grekiskt namn som betyder främling eller icke-grekisk kvinna.

Mest sökta

föregående vecka
/1004363/HBSynonymerMPU1
/1004363/HBSynonymerMPU2