Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Hur används ordet centertank

Mer innehåll nedan
Fortsätt scrolla
Vill du föreslå ett nytt ord eller rapportera ett fel?

Hur används ordet centertank?

 1. Men är man invandrare och konkurrerar med en urtypisk centertank som Jancker är det säkert svårare, att få förtroende och bli folkligt erkänd?

  Med tanke på att han inte var lika regelbunden straffskytt som konkurrenterna i toppen av skytteligan klassas Southamptons klassiska centertank av engelska supportrar gärna som säsongens "moraliske skyttekung".

  Nu får han stångas mot en bekant: Chelseas centertank Romelu Lukaku.

  Det går till Roland Åkesson, under många år centertank och kommunstyrelsens ordförande i Mönsterås i Småland.

  En centertank av det gamla slaget, från en tid då ett fotbollslags centerforward inte behövde ägna sig åt någonting annat än att anfalla.

Not: Ordklasser och siffror hänvisar till synonymordboken överst. Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter, romaner, wikipedia och SVT.

Rösta på användares bidrag

Är hinta en bra synonym till ordet tipsa?

Här kan du rösta på bidrag från andra användare. Dina röster hjälper oss att avgöra vilka bidrag som ska läggas till i ordboken.

Du kan ge bidraget en positiv, negativ eller blank röst. Du kan rösta på så många bidrag du vill. När du har röstat på ett bidrag kommer du automatiskt att få ett nytt bidrag att rösta på. Om det inte finns några fler bidrag att rösta på försvinner den här rutan.

Tack för att du hjälper oss att göra vår levande ordbok bättre!

Mina sökningar

  Dagens namnsdag

  Tiburtius

  Latinskt släktnamn som betyder man från Tibur.