Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Svenska Synonymer
Välj en ordbok


Vill du föreslå ett nytt ord eller rapportera ett fel?

Hur används ordet come back?

 1. Bara två veckor före den allsvenska fotbollspremiären mister Landskrona, som gör come back i högsta serien, sin lagkapten.

  Därefter tillbringade han många år utanför politiken, men gjorde politisk come back 1996 med hjälp av den tutsiregim som tog över makten i Rwanda efter folkmordet 1996.

  De morrar vidare, obekymrade om att vikingatiden tillfälligt gjort come back på den lummiga Lidingöstranden.

  - Det skulle ha varit för tufft att plocka med Anna-Maria som opererade ledbandet i foten för två och en halv månader sen och gjorde come back så sent som i helgen mot Mallbacken, förklarade förbundskaptenen.

  För att inte riskera att skadan skulle gå upp så väntade Magnus med come back till efter EM-uppehållet i år.

Not: Ordklasser och siffror hänvisar till synonymordboken överst. Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter, romaner, wikipedia och SVT.

Mer innehåll nedan
Fortsätt scrolla

Rösta på användares bidrag

Är hinta en bra synonym till ordet tipsa?

Här kan du rösta på bidrag från andra användare. Dina röster hjälper oss att avgöra vilka bidrag som ska läggas till i ordboken.

Du kan ge bidraget en positiv, negativ eller blank röst. Du kan rösta på så många bidrag du vill. När du har röstat på ett bidrag kommer du automatiskt att få ett nytt bidrag att rösta på. Om det inte finns några fler bidrag att rösta på försvinner den här rutan.

Tack för att du hjälper oss att göra vår levande ordbok bättre!

Mina sökningar

  Dagens namnsdag

  Maj

  Kortform av Maja, som är en smekform av det hebreiska namnet Maria. Även efter månadsnamnet maj, från den romerska växtlighetsgudinnan Maja.

  Majken

  Tysk diminutivform av det hebreiska namnet Maria: lilla Maria.

  Besläktade namn: May

  Mest sökta